JavaScript is required for our website accessibility to work properly. שלטי מחאה נגד הממשלה הוצבו ברחבי הארץ: "כישלון מוחלט. באיראן. בלבנון. בעזה" | זמן ישראל

שלטי מחאה נגד הממשלה הוצבו ברחבי הארץ: "כישלון מוחלט. באיראן. בלבנון. בעזה"

ארגון המחאה "כוח קפלן" הציב שלטים נגד הממשלה ברחבי הארץ, יולי 2026 (צילום: כוח קפלן)
כוח קפלן
ארגון המחאה "כוח קפלן" הציב שלטים נגד הממשלה ברחבי הארץ, יולי 2026

ארגון המחאה "כוח קפלן" הציב שלטים נגד הממשלה ברחבי הארץ והכריז כי מדובר בשלב הראשון במהלך ציבורי שיימשך בתקופה הקרובה.

"כישלון מוחלט. באיראן. בלבנון. בעזה. לאורך נתיבי איילון וברחבי הארץ הוצבו שלטים שאומרים את מה שכולם יודעים – כישלון מוחלט. השלטים מדגישים את ניסיון הממשלה להפוך את מערכת המשפט לנושא המרכזי של סדר היום לקראת הבחירות כדי להסיט את הדיון מכישלונותיה הביטחוניים.

"למרות ההישגים חסרי התקדים של צה"ל, השב"כ והמוסד, הממשלה נכשלה פעם אחר פעם בתרגומם להישגים מדיניים שיבטיחו ביטחון ארוך טווח. חמאס ממשיך לשלוט ולהתעצם בעזה, חיזבאללה מוסיף לאיים על תושבי הצפון, ואיראן עדיין מחזיקה ביכולות לבניית פצצות גרעיניות ובארסנל טילים משמעותי.

"הממשלה, הנושאת באחריות למחדל 7 באוקטובר, ממשיכה באותו דפוס של הפיכת הישגים צבאיים לכישלונות מדיניים, ובמקום לקחת אחריות מנסה להסיט את תשומת הלב הציבורית לעימותים סביב מערכת המשפט.

"לישראל יש את הצבא הטוב בעולם. מה שחסר לה הוא הנהגה שיודעת לנצח.

"זהו השלב הראשון במהלך ציבורי רחב, שיימשך בשבועות הקרובים ויתמקד באחריות ובכישלונות הדרג המדיני ובצורך בהנהגה אחרת".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 8 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.