JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: צה"ל הרג פלסטיני בכפר חג'ה לאחר שמתנחלים הגיעו למקום | זמן ישראל

דיווח: צה״ל הרג פלסטיני בכפר חג׳ה לאחר שמתנחלים הגיעו למקום

חיילים ישראלים עומדים על המשמר בכניסה הסגורה לעיירה עזון, ממזרח לקלקיליה שבגדה המערבית, במהלך הפגנה פלסטינית במחאה על סגירת הכניסה לעיירה בשערי ברזל בידי צה"ל. 19 ביולי 2026 (צילום: Nasser Ishtayeh/Flash90)
Nasser Ishtayeh/Flash90
חיילים ישראלים עומדים על המשמר בכניסה הסגורה לעיירה עזון, ממזרח לקלקיליה שבגדה המערבית, במהלך הפגנה פלסטינית במחאה על סגירת הכניסה לעיירה בשערי ברזל בידי צה"ל. 19 ביולי 2026

פלסטיני בן 20 נהרג הלילה מירי צה"ל בכפר חג'ה שבאזור קלקיליה, ושני פלסטינים נוספים נפצעו, לאחר עימותים שפרצו בעקבות כניסת מתנחלים לכפר, כך דווח ב-ynet. לפי הסהר האדום הפלסטיני, עומר טובאסי נורה בראשו ונהרג. פלסטיני נוסף נפצע מירי בחזה ומצבו קשה, וצעיר בן 17 נפצע מירי בירך.

על פי הדיווח, רחפן שהפעילו מתנחלים ממאחז סמוך נפל בכפר לאחר שנפגע מאבנים שיידו פלסטינים. המתנחלים טענו שנכנסו לכפר להשיב את הרחפן ובמקום פרצו עימותים. כוח צה"ל נרגם באבנים והשיב אש – לטענת צה"ל לעבר מי שהוגדרו "מסיתים מרכזיים".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 7 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.