JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יועצו של מוג'תבא חמינאי איים שאיראן תרחיב את המערכה עד לאוקיינוס ההודי אם תותקף שוב | זמן ישראל

יועצו של מוג'תבא חמינאי איים שאיראן תרחיב את המערכה עד לאוקיינוס ההודי אם תותקף שוב

אנשי משמרות המהפכה של איראן צועדים בכיכר המהפכה במהלך מצעד צבאי ממלכתי בשם "ג'אנפדא" ("הקרבה למען איראן") בטהרן. 18 בספטמבר 2026 (צילום: AP Photo/Vahid Salemi)
AP Photo/Vahid Salemi
אנשי משמרות המהפכה של איראן צועדים בכיכר המהפכה במהלך מצעד צבאי ממלכתי בשם "ג'אנפדא" ("הקרבה למען איראן") בטהרן. 18 בספטמבר 2026

יחיא רחים ספווי, יועצו של המנהיג העליון של איראן מוג'תבא חמינאי, איים באפשרות שהרפובליקה האסלאמית תרחיב את המערכה עד לאוקיינוס ההודי אם תותקף שוב.

"מאחר שהעימות התפשט מהמפרץ הפרסי וממצר הורמוז לים האדום, ייתכן שבתגובה למלחמה נוספת החזית תתרחב עוד יותר, עד לאוקיינוס ההודי ואולי אף מעבר לכך", הזהיר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 24 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.