JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: נתניהו דרש ממועמד הליכוד איציק בונצל להתנצל על המתקפה שלו על שורדת השבי | זמן ישראל

דיווח: נתניהו דרש ממועמד הליכוד איציק בונצל להתנצל על המתקפה שלו על שורדת השבי

איציק בונצל באירוע של הליכוד בירושלים, 8 בספטמבר 2026 (צילום: חיים גולדברג/פלאש90)
חיים גולדברג/פלאש90
איציק בונצל באירוע של הליכוד בירושלים, 8 בספטמבר 2026

מועמד הליכוד לכנסת, איציק בונצל, התנצל על דבריו אחרי שיושב המפלגה, ראש הממשלה בנימין נתניהו, דרש זאת ממנו, כך דיווחה הערב יערה שפירא בתאגיד השידור כאן.

בונצל אמר מוקדם יותר היום לשורדת השבי יוכבד ליפשיץ: "הלוואי והייתה דרך להשיב את הגלגל לאחור ולהחזיר אותך לידי החמאס".

לפי הפרסום, בונצל אמר תחילה לנתניהו, בשיחה שקיימו, שליפשיץ ביזתה את זכר בנו, חלל צה"ל עמית בונצל, שנהרג בלחימה ברצועת עזה. ראש הממשלה השיב שישנם דברים שאין מקום לומר אותם.

נתניהו הוא שהחליט לשבץ את בונצל ברשימת הליכוד לכנסת.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 28 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.