הפח המניב של שופרסל הפך לארוחה ותערוכה
ניצן מיוסט, סטודנט בבצלאל, נחשף להיקף בזבוז המזון בישראל כשראה את כמויות האוכל המשובח המושלך כל יום לפח של סניף שופרסל הסמוך לדירתו בירושלים ● מדי יום הוא מילא את המקרר במציאות שגילה בפח ותיעד הכל בתמונות וב-74 מכתבים אישיים ששיגר למנכ"ל הרשת ● המכתבים והתמונות הפכו לתערוכה ● הפח המניב, לעומת זאת, נסגר בהלחמה על ידי שופרסל
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם