JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הדי בן-עמר: המשחקים של אלכסנדרה סנואו | זמן ישראל

סיפור לשבת המשחקים של אלכסנדרה סנואו

טאבלט, אילוסטרציה (צילום: הדי בן-עמר)
הדי בן-עמר
טאבלט, אילוסטרציה

יש לי בבית שני מחשבי-ברך טובים.

"מחשבי-ברך" הוא השם המקורי של מה שמוכר גם בתור "לפ-טופ", או בשמו הנוסף "מחשב נייד". השם מחשב-ברך בא לציין שבמקורו נועד המחשב האמור לשמש את בעליו בכל מקום שבו יתחשק לו לפתוח אותו ולעשות בו שימוש, אפילו אם אין לידו שולחן. במקרה כזה, יכול המחשב להיות מונח על הברכיים של בעליו, שיפתח אותו בתנוחה הבלתי-נוחה בעליל הזו ויתחיל לרשום בו את הגיגיו, או לנהל את חשבון הבנק שלו.

מה שמפתחי המוצר הזה לא לקחו בחשבון הוא מה יעשה מישהו שנהנה מתזונה שופעת, כמוני למשל, שהחליט לפתע לשבת על ספסל בגינה ולעבוד איתו – הוא מניח את הלפטופ על ברכיו, פותח אותו, ואז מסתבר לו שהבטן מסתירה לו את המקלדת שמתחתיה, ואין הוא רואה מה הוא מקליד בו.

מה שמפתחי הלפטופ לא לקחו בחשבון הוא מה יעשה מי שנהנה מתזונה שופעת, כמוני, שהחליט לפתע לשבת על ספסל בגינה ולעבוד איתו – הוא מניחו על ברכיו, פותח אותו, ואז מסתבר לו שהבטן מסתירה לו את המקלדת

היה בשנות השבעים משהו שנקרא "קורס הקלדה עיוורת במכונת כתיבה", שנועד לפקידים ופקידות, אבל לא למצב שלי עם הלפטופ התכוונו, אני מניח. כי הבעיה היא לא רק איך לראות את המקלדת, אלא גם איך להגיע אליה.

על כן, בשביל להקליד על מחשב-ברך אני חייב שיהיה לידי שולחן. מה שהופך אותו, אם אני מבין נכון את הקונספט, ל"מחשב-ברך-שולחני".

יש לי בבית שניים כאלו, אחד של 14 אינץ' על שולחן חדר העבודה שלי, ואחד של 11 אינץ' על שולחן האוכל, עליו אני כותב את הטור הזה, ושני אלו משמשים אותי בנאמנות ומתאימים למרבית צרכיי וגם מספקים כמעט את כולם בנאמנות רבה. הגם שיש לחזור ולהדגיש – *כמעט* את כל צרכיי.

כי יש שימוש אחד שאינני עושה במחשבי הברך השולחניים שלי: גלישה באתרי פורנו.

* * *

לא שאינני חובב של אתרים כאלו. אדרבא – אני חובב נלהב, ואפילו גולש בהם בחיבה רבה, ואני מכיר את האתרים הידועים והמוכרים לכל חובב פורנו בעולם.

כמו שלגולשים על גלים מוכרים אתרי הגלים הטובים בעולם, והם חולקים ביניהם את המידע, כך העניין גם עם אתרי פורנו והגולשים עליהם. או בהם.

אבל לעולם אינני עושה זאת באמצעות המחשבים שלי.

הבעיה היא לא רק איך לראות את המקלדת, אלא גם איך להגיע אליה. על כן, בשביל להקליד על מחשב-ברך אני חייב שיהיה לידי שולחן. מה שהופך אותו, אם אני מבין נכון את הקונספט, ל"מחשב-ברך-שולחני"

מצד אחד, ישנו תמיד החשש שהאתרים הללו יחדירו למחשב רוגלות או תוכנות זדוניות מהסוג שאינו חביב על אף בעלים של מחשב בעולם, אבל לא פחות חשוב מזה – במחשבים שלי יש לי חשבונות ידועים ומוכרים בגוגל ובפייסבוק ובכל מיני אתרים שבהם יש לי זהות ובהם אני מוכר, ואין לי כל חשק שגוגל יידעו שאלכסנדרה סנואו מועדפת עלי על פני מריאנה קווין, או על פני פרינסס ג'ינג'ר או ג'ואנה האריסון – אף אחד מהשמות הללו לא אמיתי, אני מנחש. כולם אני מניח שמות מסחריים שככל שאני נתקל בעוד ועוד מהם, אין לי כל ספק שהשמות המקצועיים של כוכבות הפורנו הומצאו על ידי אותו מחשב צה"לי שממציא שמות למבצעים הצבאיים – עמוד ענן, צוק איתן, חרבות ברזל, אלכסנדרה סנואו, ג'ואנה האריסון, לוסיה קורטז וכן הלאה.

כל השמות המומצאים הללו נשמעים לי אותו דבר, ולא אתפלא אם יום אחד אגלוש באתר הפורנו החביב עלי ואתקל במישהי ברוכת-חזה ששמה יהיה  PRINCESS KIPPAT BARZEL, כי למה לא.

כך או כך, הואיל ואני רוצה לשמור על אנונימיות מסוימת בגוגל ובאתרים הללו, יש לי לצורך הגלישה באתרי הפורנו טאבלט פשוט, שאינו מצריך הרבה יותר מאשר להדליק אותו ולהתחיל לגלוש בו בלי להזדהות, וכך עשיתי במשך עשר שנים ויותר, עד שהטאבלט ששימש אותי לצרכים אלה נעשה כבר מבוגר, ואיטי, ומגיב בכבדות.

כמעט כמו בעליו.

והחלטתי שהגיע הזמן לרכוש טאבלט חדש.

כשבדקתי בגוגל ובאתרים רלוונטיים הבנתי שניתן למצוא כיום באינטרנט בהזמנה כולל משלוח טאבלט סביר במחירים שנעים בסביבות 600 שקלים, שנראה לי מחיר סביר מאוד ושווה את המאמץ. אבל מאחר שאני קצר רוח ומתקשה לדחות סיפוקים – משפט שמקבל בהקשר זה משמעויות שלא התכוונתי אליהן – החלטתי לתת קפיצה לעיר המחוז שלנו קלנסווה ולבדוק מה ניתן להשיג שם.

ניסיוני בקינגסטור-אל-משהאדאווי בקלנסווה הוא שהירקות והפירות אצלם תמיד זולים משמעותית מכל מקום אחר, על כן ציפיתי שזה מה שיקרה גם עם הטאבלט.

לא לקחתי בחשבון שאת הטאבלט לא קונים בשטחים, ולכן לא משקים אותו במי ביוב גולמיים שמוזילים את מחירו.

ניסיוני בקינגסטור-אל-משהאדאווי בקלנסווה הוא שהירקות והפירות אצלם תמיד זולים משמעותית. לא לקחתי בחשבון שאת הטאבלט לא קונים בשטחים, ולכן לא משקים אותו במי ביוב גולמיים שמוזילים את מחירו

ומכאן ארעה האפיזודה הבאה:

נכנסתי לחנות הסלולר בקלנסווה ושאלתי את המוכר אם יש לו טאבלט הכי פשוט וזול שמצוי בשוק.

"יודע כמה ג'יגה?" שאל המוכר. "ולאיזה שימוש? אם תגיד לי לאיזה שימוש אגיד לך כמה ג'יגה יתאים לך".

לאיזה שימוש?! איך אתה מסביר לו שהטאבלט מיועד רק לפורנו, ושהטאבלט הישן של ACER כבר נשחק מרוב שימוש? שלא לדבר על זה שהוא כבר משופשף לגמרי – הטאבלט, כלומר.

חיפשתי תשובה הולמת ומהוגנת. "זה בשביל הנכדים", אמרתי. "שיהיה להם במה לשחק כשהם באים לבקר אצלי". עם השיער המכסיף שלי והמראה הסולידי זה נראה לי משכנע לומר זאת.

"אה, בשביל שהנכדים ישחקו" הוא אמר. "משחקים זה דבר כבד, ואם תעמיס על הטאבלט כמה משחקים הם בכלל לא יזוזו. אתה צריך מינימום 120 ג'יגה! יש לי בשבילך משהו ממש טוב ב-1200 שקלים".

דמיינתי את אלכסנדרה סנואו מתפשטת ב-120 ג'יגה ו-1200 שקלים ונעשה לי לא טוב. "אולי בכל זאת 32 ג'יגה יספיקו?" שאלתי בהיסוס.

הוא נעץ בי מבט נוקב ועיניו אמרו: "רבאק! אלו הנכדים שלך, יא קמצן".

דמיינתי את אלכסנדרה סנואו מתפשטת ב-120 ג'יגה ו-1200 שקלים ונעשה לי לא טוב. "אולי בכל זאת 32 ג'יגה יספיקו?" שאלתי בהיסוס. הוא נעץ בי מבט נוקב ועיניו אמרו: "רבאק! אלו הנכדים שלך, יא קמצן"

"תאמין לי", הוא אמר. "גם אבא שלי קנה טאבלט בשביל שיהיה לנכדים שלו, הילדים של אח שלי הגדול, במה לשחק. שכנעתי גם אותו לקחת 120 ג'יגה וטוב שהוא השתכנע, כי אחרת זה לא היה עובד טוב".

דמיינתי את אבא שלו חורש אתרי פורנו בטאבלט של 120 ג'יגה ומקלל את הבן שלו שתקע לו טאבלט יקר כל כך בשביל פורנו, והחלטתי לבדוק עוד אפשרויות.

"אני צריך לחשוב על זה" אמרתי את המשפט הקלאסי של מי שלא מתכוון לקנות, ונפרדנו כידידים.

נכנסתי לסניף של KSP, רשת הידועה במחיריה הידידותיים למשתמש. שני בחורים צעירים וסימפטיים שהו בסניף באותה עת. אחד מהם פנה אלי בחיוך אדיב ושאל במה יוכל לעזור.

"אני צריך טאבלט לא יקר, 10 אינץ'", אמרתי.

ואז הבחור הצעיר שאל את השאלה שכבר שמעתי כמוה וכבר הכרתי: "לאיזה צורך? לאיזה שימושים? רק כדי שאוכל להתאים לך את הדגם, לפי דרישות העבודה", כך הצעיר החביב.

החלטתי שלא אכפת לי לומר את האמת – אני יכול להיות סבא שלהם. אם מישהו מביננו צריך להרגיש לא נוח, שירגישו הם.

"גלישה באתרי פורנו", אמרתי.

הבחור שמר על הבעה רצינית. "אה, צפייה בתכנים", הוא אמר.

נהדר! איך לא חשבתי על זה?

"בדיוק", אמרתי. "צפייה בתכנים – אין יותר מדויק מזה!".

ואז הבחור הצעיר שאל את השאלה שכבר שמעתי כמוה וכבר הכרתי: "לאיזה צורך? לאיזה שימושים? "גלישה באתרי פורנו", אמרתי. הבחור שמר על הבעה רצינית. "אה, צפייה בתכנים", אמר

ומאז, אם קורה שבשעת לילה אני במיטתי, וחניה במקרה מתקשרת אלי בסלולרי מחדרה שבקומה השנייה ואומרת: "קראתי לך מקודם ולא ענית – מה אתה עושה?".

"אה, שום דבר", אני עונה לה. "סתם, צופה בתכנים".

וכהרגלי, אני אומר את האמת.

"הזמן של הדי בן-עמר" הוא בלוג אישי בזמן ישראל, הכולל סיפורים ורשמים. הדי בן-עמר הוא סופר וחבר יד חנה, שפרסם ספרים כמו "בשם שמים" ו"הביוגרפיה החולנית של הדי בן-עמר", ומביא בכתביו סיפורים אמיתיים מהחיים המשלבים הומור וביקורת.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,124 מילים
כל הזמן // שבת, 30 במאי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו

צללים, גלימות ואקסטזה קתולית

בגלריה הלאומית בלונדון עלתה החודש תערוכה של אחד מגדול ציירי תור הזהב הספרדי ● בין קדושים מעונים שמתלבשים כמו דוגמני צמרת ועד ללימונים הכי משכנעים בתולדות האומנות, פרצ'סקו דה סורבראן מתגלה כגאון שצייר את האמונה – אך הלב שלו היה בכלל באופנה

לכתבה המלאה עוד 1,476 מילים

בינה מלאכותית, רגשות אמיתיים

בימים האחרונים עורר ראש הממשלה בנימין נתניהו סערה ציבורית לאחר ששיתף סרטון תחת הכותרת "ביביסט, לא חצי בן אדם". הסרטון מציג סצנה משפחתית הבנויה כפרודיה על "יציאה מהארון": בן צעיר מתיישב מול הוריו, והם מבטיחים לו שיאהבו אותו בכל מקרה. אלא שהגילוי הדרמטי אינו נטייה מינית אלא זהות פוליטית: "אני ימני. אני ביביסט".

מכאן מתגלגלת הסצנה לתגובה מבוהלת של המשפחה הליברלית כביכול, שמתקשה ליישב בין דמותו של הבן המשכיל, עובד ההייטק וקורא הספרים, לבין האפשרות שהוא תומך בנתניהו. הסרטון הפוליטי והבוטה טוען, שבישראל קיימים "ביביסטים בארון", אנשים שמסתירים את עמדתם מפני סביבה חברתית, מקצועית ותרבותית שמביטה בהם בבוז.

פרופ׳ אלון קורנגרין הוא ביופיזיקאי. ראש המרכז לחקר המוח של אוניברסיטת בר-אילן. אב מודאג, בעל צייתן, מדען משוטט, רץ איטי, צלם חובב, קורא נלהב, חצי-חנון, אנטרופאי ראשי, עצלן כושל.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,259 מילים

השבוע התברר סופית שאף אחת ממטרות המלחמה לא הושגה

שלושה חודשים למלחמת איראן השנייה, ואף אחת מהמטרות שהוצבו בתחילתה לא הושגה במלואה ● חזבאללה קורא להפלת הממשלה הלבנונית, הלחימה בדרום לבנון הולכת ומתגברת ● ארדואן מרסק את האופוזיציה ומעצב אותה מחדש ● והשבוע ב-1946: ירדן הופכת למדינה עצמאית ● קסניה סבטלובה מסכמת שבוע במזה"ת

לכתבה המלאה עוד 1,186 מילים
אמיר בן-דוד

סיפור לשבת דו-קרב

ב-1971 יצא למסכים סרט מינורי של במאי צעיר ולא מוכר, שזה היה סרטו העלילתי הראשון. שמו של הבמאי היה סטיבן שפילברג. ככל שהסרט, שצולם בשלושה עשר יום בלבד, נחשב מינורי, עדיין הוא צבר מוניטין ונעשה מוכר וידוע. 

עד כדי כך היה הסרט מוצלח, עד שמבקרי קולנוע היללו את הבמאי הצעיר שהפך סרט בתקציב זעום לאחד מסרטי האקשן המותחים של תקופתו. אני לא ממש זוכר אם מישהו מהמבקרים ניבא לבמאי הסרט הזה עתיד גדול.

"הזמן של הדי בן-עמר" הוא בלוג אישי בזמן ישראל, הכולל סיפורים ורשמים. הדי בן-עמר הוא סופר וחבר יד חנה, שפרסם ספרים כמו "בשם שמים" ו"הביוגרפיה החולנית של הדי בן-עמר", ומביא בכתביו סיפורים אמיתיים מהחיים המשלבים הומור וביקורת.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,133 מילים
אוצר מילים
מושגי יסוד להבנת המציאות הישראלית
בֶּן גְּבִיר 303

הגיע הזמן שפוליטיקאים יפסיקו להישאל אם הם מתחייבים לא להיכנס לממשלה עם המפלגות הערביות ויעומתו עם השאלה הקיומית החשובה באמת: האם הם מתחייבים לא להיכנס לממשלה עם איתמר בן גביר

לכתבה המלאה עוד 835 מילים

למקרה שפיספסת

זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

מלחמת האזרחים של גולי איראן

קונגרס חירות איראן (IFC) התכנס לאחרונה בלונדון במטרה ליצור חזית אחידה נגד ממשל האייתוללות, אך נתקל באלימות מצד תומכי השאה לשעבר שהולכים ומקצינים ● כעת, חברי הארגון מנסים לנווט בין פלגים מסוכסכים, להקים "ממשלה" חלופית, לשמור על מרחק בטוח מישראל ולזכות באמונו של העם האיראני בדרך להפלת המשטר

לכתבה המלאה עוד 2,328 מילים

התסבוכת הפלילית של רומן גופמן

מסמך הראיות שהגישה היועמ"שית לבג"ץ מוכיח מעבר לכל ספק כי המועמד לראשות המוסד שיקר בפרשת הפעלתו של אורי אלמקייס - ומניח תשתית מספקת לחקירה פלילית על שיבוש מהלכי משפט ● הנזק שגופמן גרם חמור לא פחות - ואולי אף יותר - מהנזק שגרמה הפצ"רית לשעבר ● גורלו לא צריך להיות לא שונה מגורלה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 936 מילים ו-1 תגובות

תגובות אחרונות

נתניהו רוצה ניצחון מוחלט על רשימת הליכוד לכנסת

הפחד מנציגי המחוזות העלה אצל נתניהו רעיון ישן של הקמת ועדה מסדרת שתקבע את הרכב הרשימה לכנסת ● בפגישה בלשכתו הוא עשה "כיפה אדומה" לשרים הבכירים כשהביא ראשי ערים שדרשו להעניק לו שליטה כמעט מוחלטת באמצעות שריונים ● הבכירים שחוששים לאבד את כוחם מתנגדים בתוקף, אבל נראה שבסוף ראש הממשלה יכופף שוב את המפלגה ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 774 מילים
סקר זמן ישראל
הסקר השבועי
YT
של יוסי טאטיקה

רוב המצביעים - ואפילו בגוש הקואליציה - מתנגדים לישיבה עם המפלגות החרדיות

גם מצביעי הימין מאבדים סבלנות כלפי השותפות עם ש"ס ויהדות התורה, כאשר רוב בוחרי עוצמה יהודית והציונות הדתית מתנגדים לקואליציה איתן - כך עולה מסקר חדש שערך יוסי טאטיקה ● במקביל, מגמת ההתחזקות של איזנקוט נמשכת ומפלגת ישר מזנקת לשיא של 18 מנדטים ● ואילו איחוד אפשרי של המפלגות הערביות עלול לטרוף שוב את הקלפים

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
2

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 503 מילים ו-2 תגובות

עיניים עצומות לרווחה

ריאיון טענה מפוקפקת של תקיפה מינית באמצעות כלב אפשרה לישראלים לפטור בשאט נפש את תחקיר "הניו יורק טיימס" על אלימות מינית נגד אסירים פלסטינים ● עו"ד שרי בשי, מנכ"לית הוועד נגד עינויים - ומי שסיפקה לכתב העיתון חלק מהעדויות - עומדת מאחורי הטענות הקשות ומסבירה מה קרה לנו מאז השבעה באוקטובר ● "אין תרבות שמענה, יש כוח שמענה. וכשנותנים לאנשים כוח בלתי מרוסן, הם תמיד ינצלו אותו לרעה"

לכתבה המלאה עוד 4,124 מילים

גפני גילה את הפמיניזם כשצריך להציל את הפטור מגיוס

חוק המעונות הוא לא מאבק על נשים חרדיות אלא עוד פרק במלחמת ההתשה של המפלגות החרדיות נגד שירות ושוויון ● גפני עטף את פטור הגיוס באריזה פמיניסטית, יהדות התורה השתמשה בוועדת חקירה ממלכתית כקלף מיקוח, והליכוד שוב הוכיח שאין לו קו אדום כשמדובר בהישרדות הקואליציה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 688 מילים

מלכודת הדבש האיראנית

המשטר באיראן לא נפל ולא השתנה: הוא נותר כוחני ותאב נקם ● חילופי האש במפרץ בוחנים את גבולות הפסקת האש, אבל המטרה המיידית של טהרן היא כסף: לנצל את רצונו של טראמפ בשקט עד אחרי המונדיאל כדי לשחרר מיליארדים מוקפאים ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 693 מילים ו-1 תגובות
הקורא בקלפי
הקורא בקלפי
תקשורת, פוליטיקה ושקרים אחרים

שנ"צ במושב האחורי לא יפיל את נתניהו

תיעוד הקמפיין של גדי איזנקוט ב"עובדה" היה ההפך מסרט מלחמה: שיוט אגבי ונינוח ברכב ממפגש למפגש, והירדמות קצרה בתווך, במושב האחורי ● הכריזמה הדובית של איזנקוט מוסמסה לגמרי ● אולי זה מספיק כדי להפוך לראש ממשלה, אבל הרושם הוא שחסר כאן קרב: חזרה מיוזעת מיום ארוך של התחככות, צרידות חרוכה ממאמץ בלתי פוסק לשכנע אנשים, תחושה שמישהו נלחם על זה באמת ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 858 מילים

המל"ל כיבה את נורת האזהרה הירוקה

פרישת המל"ל מעיסוק במשבר האקלים מחזירה את ישראל לימים שבהם העיסוק בנושא נתפס כפריבילגיה של מחבקי עצים ● זה לא רק מיושן, אלא מנותק מהמציאות שבה מתקיים קשר הדוק בין שינויי האקלים לביטחון הלאומי ● הפתאומיות והשרירותיות של המהלך מעוררות חשש שמדובר בחלק מרוח התקופה: הרוח הטראמפיסטית המנשבת במסדרונות הממשל הישראלי ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 1,262 מילים

בג"ץ נתן לוועדת גרוניס סולם, והיא בחרה להישאר על העץ

המערכה על מינויו של אלוף רומן גופמן לראשות המוסד כבר אינה מתנהלת רק בין העותרים לנתניהו, אלא בין שופטי בג"ץ לוועדת גרוניס עצמה ● אחרי שהוועדה התבצרה בעמדתה וזיכתה את גופמן מכל דופי, שופטי בג"ץ יתקשו להימנע מהכרעה ישירה בשאלת טוהר המידות שלו ובגורל המינוי ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 936 מילים
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.