JavaScript is required for our website accessibility to work properly. "ישראל חוסמת אותנו": קשיים ראשונים בפעילות הוועדה החדשה לשיקום עזה | זמן ישראל
"ישראל חוסמת אותנו"

קשיים ראשונים בפעילות הוועדה לשיקום עזה

15 חברי הוועדה הטכנוקרטית נועדו אתמול בקהיר עם שליח "מועצת השלום" של טראמפ, אך דיפלומטים טוענים כי ישראל מונעת גיוס עובדי ציבור ומשתקת את הגוף החדש ● בינתיים, ארה"ב אופטימית לגבי "מועצת השלום" ואמורה להכריז על חברי המועצה בשבוע הבא ● אך בשטח חוששים מכישלון ידוע מראש

פלסטינים צועדים בין מבנים הרוסים בשכונת זייתון בעיר עזה, 14 בינואר 2026 (צילום: AP Photo/Jehad Alshrafi)
AP Photo/Jehad Alshrafi
פלסטינים צועדים בין מבנים הרוסים בשכונת זייתון בעיר עזה, 14 בינואר 2026

חברי הוועדה הלאומית לניהול רצועת עזה (NCAG) קיימו את פגישתם הראשונה אתמול (חמישי) בקהיר, כך אמר דיפלומט ערבי לזמן ישראל.

אל הוועדה, המורכבת מ-15 טכנוקרטים פלסטינים בראשות סגן השר לשעבר ברשות הפלסטינית עלי שעת', הצטרף ניקולאי מלאדנוב. מלאדנוב צפוי לפקח על עבודתם מטעם "מועצת השלום", שבראשה עומד נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ.

מאוחר יותר אמש הודיע טראמפ כי מועצת השלום הוקמה, וכי מנהיגי העולם שיצטרפו אליו לפאנל יוכרזו בקרוב.

מלאדנוב פועל מול גורמים שונים באזור כדי לסייע בגיבוש חבילת צעדים להקלה על המשבר ההומניטרי בעזה, במטרה לחזק את הלגיטימיות של הוועדה הטכנוקרטית כבר בשלבי הפתיחה

הדיפלומט הערבי ציין כי מלאדנוב פועל מול גורמים שונים באזור כדי לסייע בגיבוש חבילת צעדים להקלה על המשבר ההומניטרי בעזה, במטרה לחזק את הלגיטימיות של ה-NCAG כבר בשלבי הפתיחה. עם זאת, הדיפלומט ציין כי המאמץ נפגע בשל התנגדות ישראלית.

ראש הממשלה בנימין נתניהו וניקולאי מלאדנוב בלשכת ראש הממשלה בירושלים, 8 בינואר 2026 (צילום: עמוס בן גרשום / לע"מ)
ראש הממשלה בנימין נתניהו וניקולאי מלאדנוב בלשכת ראש הממשלה בירושלים, 8 בינואר 2026 (צילום: עמוס בן גרשום / לע"מ)

"ועדת הטכנוקרטים היא בסך הכול קבוצה של 15 איש. הם זקוקים לעובדי ציבור, אך כרגע ישראל חוסמת הן את אלה שמקבלים משכורת מחמאס והן את אלה שמקבלים משכורת מהרשות הפלסטינית", אמר הדיפלומט הערבי לזמן ישראל.

"המצב דומה גם בכל הנוגע למשטרה. אם ישראל לא רוצה את מי שקשור לרשות, מי שנותר הם אלה המקבלים משכורת מחמאס", הוסיף הדיפלומט.

גורם אמריקאי אישר לזמן ישראל את דבר ההתנגדות הישראלית למעורבות של הרשות הפלסטינית בניהול עזה, אפילו בדרגים הזוטרים, אך אמר שהסוגיה תטופל בשבועות הקרובים. הוא הוסיף כי הפגישה בקהיר נועדה בעיקר "לקבוע את הטון לעבודה שממתינה בהמשך".

לדברי הגורם האמריקאי, אם המתווכים יצליחו להתקדם בנושא פירוק חמאס מנשקו – דבר שוושינגטון סבורה כי הוא אפשרי – ישראל תגלה גמישות רבה יותר באשר למתן תפקיד לרשות הפלסטינית בעזה.

גורם אמריקאי אישר את דבר ההתנגדות הישראלית למעורבות של הרשות הפלסטינית בניהול עזה, אפילו בדרגים הזוטרים, אך אמר שהסוגיה תטופל בשבועות הקרובים

אולם שיחות עם חמאס על פירוק מנשק נמצאות עדיין בשלבים ראשוניים, הודו גורמים אמריקאים בתדרוך ביום רביעי.

סגן נשיא הרשות הפלסטינית חוסיין א-שייח' (שני מימין) נפגש עם נציג מועצת השלום ניקולאי מלדאנוב (שלישי משמאל) ברמאללה, 9 בינואר 2026 (צילום: מחשבון X של חוסיין א-שייח')
סגן נשיא הרשות הפלסטינית חוסיין א-שייח' (שני מימין) נפגש עם נציג מועצת השלום ניקולאי מלדאנוב (שלישי משמאל) ברמאללה, 9 בינואר 2026 (צילום: מחשבון X של חוסיין א-שייח')

הדיפלומט הערבי העריך שלגוף הטכנוקרטי יהיה מרחב פעולה גדול יותר ברגע ש"מועצת השלום", האחראית לפיקוח על הוועדה, תיחשף לציבור. ארצות הברית שואפת לעשות זאת בשבוע הבא, בשולי הפורום הכלכלי העולמי בדאבוס.

זמן ישראל דיווח בחודש שעבר כי ארצות הברית הודיעה לשותפותיה כי השיגה התחייבויות מצד מצרים, קטאר, איחוד האמירויות, בריטניה, איטליה וגרמניה, שמנהיגיהן יצטרפו לטראמפ במועצת השלום.

ארצות הברית ביקשה להגדיל את המספר הזה ליותר מפי שניים אך נחלה הצלחה מוגבלת עד כה, אמר דיפלומט ערבי בכיר בשבוע שעבר. הוא הוסיף כי וושינגטון שוקלת לאייש מושבים בפאנל בראשי הבנק העולמי, קרן המטבע הבינלאומית והפורום הכלכלי העולמי.

בתדרוך לכתבים ביום רביעי נשמע גורם אמריקאי אופטימי לגבי הרכב מועצת השלום, ואמר שטראמפ היה מעורב אישית בבחירת מקבלי ההזמנות להצטרף אליו בפאנל

עם זאת, בתדרוך לכתבים ביום רביעי נשמע גורם אמריקאי אופטימי לגבי הרכב מועצת השלום, ואמר שטראמפ היה מעורב אישית בבחירת מקבלי ההזמנות להצטרף אליו בפאנל. הגורם הוסיף כי הזמנות נשלחו מוקדם יותר באותו יום ל"מדינות רבות" וכי "הייתה היענות רחבה מאוד".

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ על סיפון האייר פורס ואן, 11 בינואר 2026 (צילום: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP)
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ על סיפון האייר פורס ואן, 11 בינואר 2026 (צילום: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP)

באשר לוועדה הטכנוקרטית, הגורם האמריקאי מסר שזהותם של 15 החברים תיחשף בימים הקרובים. כולם במקור מעזה והפאנל יפעל מתוך הרצועה, אך לא כולם התגוררו שם בשנים האחרונות.

ראש הוועדה שעת' מתגורר בגדה המערבית ונאלץ להגיע לפגישה בקהיר ביום חמישי דרך ירדן.

ביום רביעי עוכב שעת' על ידי הרשויות הישראליות במעבר אלנבי שבגדה המערבית למשך למעלה משש שעות, כך אמר גורם פלסטיני לזמן ישראל. לטענת הגורם הפלסטיני, התקרית המחישה את רצונה של ישראל לחבל בעבודת ועדת הטכנוקרטים, והדגישה עד כמה שולטת ישראל בחייהם של הפלסטינים.

דובר רשות האוכלוסין וההגירה של ישראל לא נענה לבקשות תגובה.

העדיפות העליונה של הוועדה היא לספק דיור זמני לרוב אוכלוסיית עזה, המונה שני מיליון בני אדם אשר נעקרו מבתיהם בעקבות המלחמה. מאות אלפים מהם חיים באוהלים, שרבים מהם לא עמדו בתנאי החורף

בריאיון ראשון מאז נחשף כיו"ר ה-NCAG, אמר שעת' לתחנת רדיו פלסטינית מקומית שהעדיפות העליונה של הוועדה היא לספק דיור זמני לרוב אוכלוסיית עזה, המונה שני מיליון בני אדם אשר נעקרו מבתיהם בעקבות המלחמה. מאות אלפים מהם חיים באוהלים, שרבים מהם לא עמדו בתנאי החורף.

עלי שעת' (צילום: באדיבות המצולם)
עלי שעת' (צילום: באדיבות המצולם)

שעת' ציין שהיעד הבא של הוועדה יהיה שיקום תשתיות בסיסיות, ולאחריו שיקום ובנייה מחדש של בתים ומבנים.

בנוגע לכמויות העצומות של ההריסות שנותרו מהמבנים שהוחרבו בעזה, העלה שעת' רעיון לדחוף אותן אל הים התיכון הסמוך כדי לייבש שטח וליצור קרקע חדשה.

שעת', מהנדס אזרחי במקצועו, העריך שפינוי ההריסות עשוי להסתיים בתוך שלוש שנים, וכי שיקום מלא של עזה ניתן לביצוע בתוך שבע שנים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 667 מילים ו-1 תגובות
כל הזמן // יום שני, 25 במאי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
הפסקת אש באיראן ובלבנון

דיווח: מסתמן שארה"ב תתמוך בתגובה ישראלית לשיגורי הכטב"מים: "זה לא ממשל ביידן"

דיווח: בכיר ישראלי מזהיר - אנחנו "חסרי הגנה" מול איום הכטב"מים של חזבאללה ● מפקד פיקוד הצפון: אנחנו "במלחמה" בלבנון ● דובר צה״ל על הרשתות שמשמשות להגנה מפני כטב"מים: "אין מחסור בציוד" ● טראמפ: על מדינות המפרץ להצטרף להסכמי אברהם במסגרת ההסכם עם איראן ● דיווח באיראן: הנשיא פזשכיאן הורה לפתוח מחדש את הגישה לאינטרנט הבינלאומי

לכל העדכונים עוד 50 עדכונים

כבר לא מעוררים דחייה?

בשנת 2007 פורסם ספר המבוסס על מחקר באוניברסיטה העברית, אשר עסק בשאלה איך ייתכן שאחרי כמעט ארבעים שנות שלטון ישראליות ביהודה, שומרון ועזה – כמעט שאין דיווחים על אונס כנגד פלסטיניות. אחד הפתרונות שהוצגו בעבודה זו הוא שחיילים מתייגים פלסטיניות כמגעילות וכנחותות ולכן הם נמנעים מלאנוס אותן.

חלפו עשרים שנים מאז והתמונה השתנתה. לאחרונה פרסם בניו יורק טיימס העיתונאי המעוטר ניקולס קריסטוף טור דעה תחת הכותרת "The silence that meets the rape of Palestinians".

פרופ' מיכאל (מיקי) ארליך נשוי ואב לשלושה, תושב ירושלים, יליד צ'ילה. מלמד במחלקה ללימודי המזרח התיכון באוניברסיטת בר-אילן. מתמחה בגיאוגרפיה היסטורית של המזרח התיכון בימי הביניים, תוך התמקדות בתחומים: אסלום ושיערוב, עיור, הגירות, עליות לרגל, צלבנים ועוד. פעיל בתחומי חברה, סביבה והסברה. אוהב לטייל בארץ ובחו"ל, מוסיקה וקולנוע.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כן. מאמרים כאלה נכתבו גם אחרי רצח שירין אבו עקלא, עד שלא הייתה ברירה אלא להודות שחייל דודבן רצח אותה. מאמרים כאלה נכתבו אחרי הטבח בפרמדיקים ברפיח, עד שהתגלה הקבר הגדול שבו קברו את הפרמד... המשך קריאה

כן. מאמרים כאלה נכתבו גם אחרי רצח שירין אבו עקלא, עד שלא הייתה ברירה אלא להודות שחייל דודבן רצח אותה. מאמרים כאלה נכתבו אחרי הטבח בפרמדיקים ברפיח, עד שהתגלה הקבר הגדול שבו קברו את הפרמדיקים עם האמבולנסים שלהם.
אבל בכל זאת יש דבר אחד מצויין במאמר הזה: הוא מסביר בצורה מאד מדוייקת איך עבדה הכחשת השואה.

לפוסט המלא עוד 888 מילים ו-1 תגובות

חלף עם הרוח

מה שהתחיל בהתעלמות מהתושבים הדרוזים, מסתיים ברפיסות וחוסר משילות ● ממשלת ישראל שלחה את חברת "אנרג'יקס" להקים טורבינות רוח בצפון רמת הגולן, וברגע האמת נטשה אותה לבד מול אלימות המפגינים ● המפכ"ל נתן את ברכת הדרך אבל לשטח הגיעו שישה שוטרים, ונתניהו הבטיח להקים צוות בין-משרדי אבל התאייד ● ניר ישועה, מנכ"ל אנרג'יקס: "ברמת הגולן לא הייתה משטרה ולא מדינה"

לכתבה המלאה עוד 1,484 מילים
אמיר בן-דוד

גיוס חרדים וערבים - מתווה תכליתי בר-השגה

אציג כאן עמדה מעט מורכבת בסוגיית גיוס חרדים וערבים ואשתדל לפשט אותה ככל הניתן. ברמת הרצוי – מוטב שכל אזרחי ישראל יתגייסו לשירות צבאי משמעותי או לשירות אזרחי מקביל וזהה באורכו. ראשית מתבקש דיוק לגבי שתי נקודות שמסבירות את ההיגיון מאחורי הטענה – מדוע הרצוי הוא גיוס של כולם?

1

ד"ר לאוניד (ליאון) גרשוביץ הוא תושב שלומי. בעל תואר PhD מאוניברסיטת ת"א, מתמחה בתולדות יהודי ברית המועצות. בוגר תכנית "רביבים" באוניברסיטה העברית. במשך שנים שימש במגוון תפקידים במערך החינוך, בהם מורה ורכז תחומי דעת, תנ"ך והיסטוריה, מחנך בתיכון ומנהל תיכון. כעת מנחה באקדמיה ומרצה במכינות קדם-צבאיות.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 648 מילים ו-1 תגובות

הקרב על הדמוקרטים מתחיל בכיבוש

ריאיון העיתונאי והיוצר הדוקומנטרי נועם שיזף קורא להתפקד לדמוקרטים כדי להקים בתוך המפלגה בלוק אנטי־כיבוש, שילמד מהמתנחלים בליכוד איך מפעילים לחץ פוליטי מבפנים ● בריאיון לזמן ישראל הוא מסביר למה בעיניו הפלת ממשלת נתניהו אינה מספיקה, מדוע השמאל חייב לחזור לומר "כיבוש", ולמה אין דרך לסיים אותו בלי לשנות את האלקטורט היהודי

לכתבה המלאה עוד 1,948 מילים ו-1 תגובות

משחק כפול בביירות

נביה ברי, מנהיג תנועת אמל והשותף הבכיר של חזבאללה בדואופול השיעי בלבנון, פועל מאחורי הקלעים כדי לשמר את מעמדו הפוליטי ● בעוד שהרס כפרי הדרום מעורר זעם ציבורי גובר נגד ארגון הטרור, ברי ממתין לשעת כושר כדי להציג את עצמו כאלטרנטיבה מתונה – אך בינתיים ממשיך להעניק לחזבאללה מטרייה הפוליטית

לכתבה המלאה עוד 1,270 מילים

למקרה שפיספסת

זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

מופע ההתקרבנות של עו"ד ציון אמיר מול שופטי בג"ץ מוכיח כי מטרתו העיקרית של שר המשפטים היא לסחוט פרובוקציה ● למרות שהשר מייבש בתי משפט במכוון וממציא חוקי בחירה חדשים, נציגו מתעקש להציגו כמי שמציל את הסדר התקין ● השופטים, שמבינים את המלכוד, מנסים לאלץ את לוין למינויים טקטיים כדי לא להעניק לו עילה פוליטית נוספת להתנגחות במערכת ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 930 מילים

תגובות אחרונות

נקמת העובדים של עידן הבינה המלאכותית

במשך שנים סיפרו לנו שהטכנולוגיה תחזק את כוחם של ההנהלה ובעלי המניות מול העובדים ● ההסכם שנחתם בין עובדי סמסונג להנהלת החברה מוכיח שלפעמים קורה ההפך: העובדים, שמחזיקים בידע הנדרש לייצור השבבים בחברה, הצליחו לכפות הסכם מהפכני למורת רוחם של בעלי המניות ● במסגרתו, הם הפכו לשותפים מלאים ברווחי החברה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 771 מילים

הסוס הטרויאני של חב"ד העיר את הרוב הדומם

מעקב זמן ישראל המחאה הציבורית בעקבות תחקיר זמן ישראל נושאת פירות: ראש עיריית רחובות מתחיל לסגת מההחלטה להציב בית כנסת בתוך בית ספר יסודי בעיר ● במקביל, הציבור החילוני התייצב בהמוניו לצד גלידריה שנפתחה בשבת וספגה התנכלויות מצד העירייה ● שוב הוכח כי לציבור יש יכולת להיאבק בהדתה ובפגיעה באיכות החיים ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 810 מילים ו-1 תגובות

ישראל הפכה לשק החבטות של הקמפיינים המקומיים בארה"ב

מדמוקרטית בטקסס שמציעה לסרס "ציונים אמריקאים" ועד ציר רפובליקאי בקנטקי שלועג ליריבו על קשרים עם איפא"ק: שאלת הסיוע לישראל הפכה למטבע עובר לסוחר בבחירות האמצע בארה"ב ● עם תמיכה צונחת בקרב צעירים משני צידי המתרס הפוליטי, המועמדים מגלים שהדרך הקלה ביותר למשוך תשומת לב היא לתקוף את בת הברית במזרח התיכון ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 899 מילים

נראה שבישראל השלימו עם העובדה שאם אכן יושג הסכם מול טהרן, נושא הגרעין יידחה לסוף המשא ומתן ● בזמן שהאיראנים דורשים "הפסקת אש אזורית" שתגן על חזבאללה ומפשירים מיליארדים מקטאר, בירושלים מתמקדים בניסיון לוודא שארצות הברית תוציא את כל האורניום המועשר ● במקביל, רצף התאריכים שמתקרב דוחק את הנשיא האמריקאי להשיג שקט בכל מחיר ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 556 מילים
הזמן הירוק
הזמן הירוק
סיכום השבוע בסביבה

הפסולת בצפון נשרפת, והמשילות איתה

ראשי ערים נורים בזה אחר זה, אתרי פסולת בוערים, הגליל הופך לטריטוריה של משפחות פשע והממשלה לא קיימת ● מתברר שדווקא יש ח"כים לשעבר שנוסעים באוטובוסים ● אם זה לא כותרות על הספארי, זה לא מעניין את כרמל שאמה הכהן ● וגם: כשהמדרגות הקסומות של חיפה הופכות ליריד אמנות מקומית

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 1,672 מילים

בזמן שדרמר ממשיך בשיחות עם שר החוץ הסורי, דמשק מכריזה כי אין כניסה לסחורות ישראליות ● באבו דאבי רוצים להתנתק מהורמוז ולהקטין את התלות בטהרן ● בחתונה המונית בטהרן הייתה חסרה רק עוגה עם חבל תלייה עליה ● והשבוע ב-1967: מצרים הכריזה על סגירת מצרי טיראן בפני ישראל ● קסניה סבטלובה מסכמת שבוע במזה"ת

לכתבה המלאה עוד 984 מילים ו-1 תגובות
חבר, אתה חסר

איש נבואי קוסמי עליז

עלי מוהר הציע לנו חיבור לאחד התדרים העדינים ביותר של החילוניות הישראלית, של התל אביביות, של "הנעשה בעירנו". תדר של בהירות. של כמיהה לנורמליות

עלי מוהר

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
הטקסט היפה שהבאת של עלי מוהר, הזכיר לי רגע - ללא ספק חסר חשיבות לאומית - שארע לי היום, כאשר הילד שלי, שהוא עדיין פעוט (שנה ושלוש) הצביע ממקום מושבו בעגלה מעלה ואמר 'אור'! כשהרמתי מבטי מ... המשך קריאה

הטקסט היפה שהבאת של עלי מוהר, הזכיר לי רגע – ללא ספק חסר חשיבות לאומית – שארע לי היום, כאשר הילד שלי, שהוא עדיין פעוט (שנה ושלוש) הצביע ממקום מושבו בעגלה מעלה ואמר 'אור'! כשהרמתי מבטי מעלה אל הכיוון אליו הסתכל, שמחתי לראות שהוא מכוון אל חרמש הירח, שבין כל האורות המלאכותיים שאנחנו מוקפים בהם, עדיין שבה את ליבו. זה אמנם היה בהוד השרון ולא בתל אביב, אבל כל הארץ הפכה בטון כבר מזמן.
עלי מוהר היה גיבור תרבות של עלומי, הייתי מחכה ליום חמישי או שישי לקרוא 'מהנעשה בעירנו' וגם 'בשער', שהיה מצחיק ושנון למרות חוסר אהדתי לכדורגל. ואכן, גם אצלי כמו אצלך הוא עדיין קיים ותופש מקום, בזרם התודעה הממשיך לזרום.

לכתבה המלאה עוד 1,335 מילים ו-1 תגובות
חבר, אתה חסר

התגלמות העצמאות השיפוטית

אין שופטים כמו חשין. יש טובים ממנו, יש גרועים ממנו, אבל כמוהו אין. הוא לא פחד מכלום ומימש את עצמאותו בקורפוס השיפוטי שלו. והוא לא היה מסכים לקבל את מה שהשופטים סופגים כיום

שופט בית המשפט העליון מישאל חשין

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 620 מילים
חבר, אתה חסר

מחפש הפשרות

השילוב בין עוצמת המנהיגות, המעמד ההלכתי, הפרגמטיות, השיח, הדאגה האמיתית לציבור והסנטימנט כלפי כל אדם - הרב עובדיה הותיר אחריו ואקום שמורגש כיום יותר מתמיד

הרב עובדיה יוסף

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 611 מילים
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.