כששני העבדים הנרצעים הללו עולים על יצועם ודאי הם חושבים לעצמם כמה הם מיוחדים, שונים וחכמים. הרי הם הם אלו שמצביעים שהמלך הוא עירום ויוצאים נגד הזרם הפאשיסטי בארץ שרק רוצה להשמיד את העזת... המשך קריאה

כששני העבדים הנרצעים הללו עולים על יצועם ודאי הם חושבים לעצמם כמה הם מיוחדים, שונים וחכמים. הרי הם הם אלו שמצביעים שהמלך הוא עירום ויוצאים נגד הזרם הפאשיסטי בארץ שרק רוצה להשמיד את העזתי המסכן שרק רוצה לגדל פקוסים למצןא תרופות ולהקים סטארטאפים לעומת הישראלי הברברי שמתעלל בחיות ורק שואף להשמיד את שכניו.
המציאות היא הפוכה לגמרי. הטריק הנדוש של היהודי שמוכר את כבודו ועמו תמורת אתנן חברתי הוא השטיק הכי ישן בספר. עוד הרבה לפני שני עלובי הנפש היו מומרים שונים לאורך כל ההיסטוריה שזכו תמיד באותה העסקה – תן את היהודי ונעמיד פנים שאתה משלנו. אבל גם תמיד זה מסתיים אותו דבר וכך זה יסתיים גם עבור שני אלו.