חבר הכנסת ניסים ואטורי מעורר שערורייה זוטא בריאיון לקול ברמה כשהוא תוקף באופן חסר פרופורציה את חברת הכנסת נעמה לזימי מהדמוקרטים. "הם מתוסכלים כי הם לא משלימים עם ארבע שנים של הממשלה הזו", הוא קובע.
נתניהו ואנשיו סימנו מטרה על הגב שלי. ממשלת המשתמטים והמחדל מזמינים את הרצח הפוליטי הבא. הדם שלנו על הידיים שלהם.
הממשלה הזאת סימנה על הגב שלי מטרה, זה התחיל עם משטרה פוליטית שמכה אותי ברחובות בניגוד לחסינות, המשיך בשר משפטים שאיים עליי וחבר כנסת שקרא לירות בי ברגליים רק שבוע… pic.twitter.com/wzwSZgJF5L
— Naama Lazimi – נעמה לזימי (@naamalazimi) July 9, 2026
"תראו את נעמה לזימי, כשהיא עולה לדוכן היא מקללת את כולם ואת ראש הממשלה. היא יכולה להתמודד, אתם יודעים איפה? לרשות חמאס אולי בעזה. זו הדמות שלה, היא לא מסוגלת להתמודד בישראל".
ואטורי סירב לחזור לבקשת המגישים בו והדגיש: "מי שפוגע במדינת ישראל מבפנים, זה אפילו יותר גרוע מהדבר הזה. האויבים שלנו נמצאים בפנים של המדינה, בתוך הבטן הרכה שלנו, בתוך הכנסת".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו