JavaScript is required for our website accessibility to work properly. שליחו של טראמפ לדמשק: התקיפות של ישראל בסוריה מהוות "הסלמה מיותרת" | זמן ישראל

שליחו של טראמפ לדמשק: התקיפות של ישראל בסוריה מהוות "הסלמה מיותרת"

טום בראק בכינוס השנתי של קונקורדיה בניו יורק, 24 בספטמבר 2025 (צילום: AP Photo/Andres Kudacki)
AP Photo/Andres Kudacki
טום בראק בכינוס השנתי של קונקורדיה בניו יורק, 24 בספטמבר 2025

השליח המיוחד של נשיא ארצות הברית לסוריה ולעיראק אמר היום שהתקיפות האוויריות הישראליות על בסיס חיל האוויר אבו א־דוהור שבצפון־מערב סוריה מהוות "הסלמה מיותרת" שלא תורמת ליציבות האזורית.

בהודעה שפרסם ברשת X כתב השגריר טום ברק שארצות הברית מודאגת מאוד מהתקיפות והוסיף שוושינגטון מעודדת את כל הצדדים להעדיף "שיח הגיוני" על פני תקריות צבאיות נוספות. 

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 18 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.