JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל הודיע כי ארבעה מפקדים בכוח נוחבה של חמאס נהרגו אתמול בתקיפה בעיר עזה | זמן ישראל

צה"ל הודיע כי ארבעה מפקדים בכוח נוחבה של חמאס נהרגו אתמול בתקיפה בעיר עזה

פלסטינים עומדים באתר בנמל העיר עזה שהותקף יום קודם לכן בידי צה"ל. 19 באוגוסט 2026 (צילום: Omar AL-QATTAA / AFP)
Omar AL-QATTAA / AFP
פלסטינים עומדים באתר בנמל העיר עזה שהותקף יום קודם לכן בידי צה"ל. 19 באוגוסט 2026

צה"ל הודיע כי ארבעה מפקדים בכוח נוחבה של חמאס נהרגו אתמול בתקיפה בעיר עזה. לפי כלי תקשורת פלסטיניים, בתקיפה על בית קפה סמוך לנמל העיר נהרגו שישה בני אדם ו־14 נפצעו.

לפי צה"ל, ארבעת ההרוגים היו מפקדים בכוח נוחבה של גדוד בית לאהיא: מוחמד חמדי אחמד אל־מסרי, מפקד פלוגה; סמד סמיר חרב אבו ג'בל, מפקד מחלקה שחדר לישראל במתקפת 7 באוקטובר; מוחמד עטאר, מפקד מחלקה; ומוחמד פתחי חוסיין נאסר, אף הוא מפקד מחלקה.

מפקדי נוחבה שחיסל צה
מפקדי נוחבה שחיסל צה"ל ב-18 באוגוסט 2026

הצבא מסר כי הארבעה עסקו בקידום פיגועים נגד כוחות צה"ל, וכי פעילותם היוותה איום על הכוחות ולכן חוסלו בתקיפה אווירית.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 19 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.