JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווחים בתקשורת הפלסטינית: מתנחלים תקפו באלימות תושב בדרום הר חברון | זמן ישראל

דיווחים בתקשורת הפלסטינית: מתנחלים תקפו באלימות תושב בדרום הר חברון

לפי דיווחים שפורסמו בתקשורת הפלסטינית, גבר פלסטיני נפצע לאחר שמתנחלים תקפו יישוב בדרום הר חברון שבגדה.

לפי סוכנות הידיעות הפלסטינית ואפא, שציטטה פעילים מקומיים, אדם בשם סעיד אל־עמור "הותקף באלימות קשה" בידי מתנחלים במהלך פשיטה על ח'ירבת א־רכיז, באזור מסאפר יטא, מוקדם יותר אחר הצוהריים.

לפי הדיווח, הוא פונה לקבלת טיפול בבית חולים מקומי בידי צוותי הסהר האדום הפלסטיני.

עוד דיווחה ואפא שמתנחלים חמושים פשטו על היישוב עראבה, מדרום לג'נין, ופתחו באש סמוך לבתים באזור. לפי הדיווח, פלסטיני אחד הותקף בידי המתנחלים. לא צוין אם הוא נזקק לטיפול רפואי.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 22 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.