JavaScript is required for our website accessibility to work properly. גורמי בריאות ברצועת עזה: לפחות חמישה פלסטינים נהרגו אתמול בשתי תקיפות בעיר עזה | זמן ישראל

גורמי בריאות ברצועת עזה: לפחות חמישה פלסטינים נהרגו אתמול בשתי תקיפות בעיר עזה

פלסטינים מתקהלים סביב שרידי מכונית בוערת לאחר תקיפת צה"ל בעיר עזה. 31 באוגוסט 2026 (צילום: AP Photo/Yousef Alzanoun)
AP Photo/Yousef Alzanoun
פלסטינים מתקהלים סביב שרידי מכונית בוערת לאחר תקיפת צה"ל בעיר עזה. 31 באוגוסט 2026

לפחות חמישה פלסטינים נהרגו אתמול בשתי תקיפות שביצעה ישראל ברצועת עזה, כך מסרו גורמי בריאות ברצועה.

חובשים מסרו שבתקיפה אווירית על כלי רכב בשכונת תל אל־הווא בעיר עזה נהרגו לפחות ארבעה בני אדם ונפצעו 14 נוספים, ובתקיפה אווירית מוקדמת יותר על דירה במקום אחר בעיר נהרגה אישה.

צה"ל טרם התייחס לאף אחת משתי התקיפות.

ישראל, שאומרת כי חמאס מתחמש מחדש ומבצע תקיפות תוך הפרת הפסקת האש, הגבירה בשבועות האחרונים את תקיפותיה נגד הארגון.

חמאס הכחיש כי הוא מנסה לבצע תקיפות או לשקם את מאגר הנשק שלו, והאשים את ישראל בהפרת ההסכם בין הצדדים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 30 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.