החוקרים דורשים: לבדוק האם הקורונה יכולה לעבור לאוכל שלנו דרך מי הקולחין
במדינות רבות מתבצעים מחקרים ראשוניים על הקשר בין קורונה לביוב, והתוצאות לא בהכרח מעודדות ● בכל הנוגע לישראל, החשש העיקרי נובע מהעובדה שכמעט 90% מהביוב עובר טיהור ומשמש להשקיה ● אם יתברר כי הנגיף עמיד לתהליך טיהור לשפכים, ומסוגל להגיע אל העגבניות שלנו, אלה עלולות להיות חדשות רעות מאוד ● ולא רק לנו
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם