החיפוש אחר תחליף הבשר המושלם: ההמבורגר הבא ינטוף דם. מאצות
במעבדה קטנה בצפון הארץ, עלתה חברת "ימוג'ה" ממש במקרה על פיתוח מעניין: "דם" צמחי המופק מאצות ומתנהג בדיוק כמו דם מהחי ● "ב-65 מעלות זה כבר הופך מאדום לחום, עובר תהליך של קירמול ונותן אפקט כמו צלייה של המבורגר" ● את הטבעונים אולי זה פחות ימשוך, אבל את הקרניבורים המבקשים לחזור בתשובה זה עשוי לספק
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם