החורף לא מגיע
הגרסה האביבית של דצמבר נעימה למדי, אבל בשירות המטאורולגי מזהירים: "קיים סיכוי גבוה שנשבור שיאי יובש היסטוריים" ● ההסכמים הקואליציוניים כללו התחייבות של הממשלה להעביר חוק אקלים משמעותי - אף לא מילה מזה לא קוימה ● פארק חסן ערפה החדש במרכז תל אביב הוא תפארת של התחדשות עירונית ● ולאן זורקים את החד"פים אחרי ששליח "וולט" הלך?
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
התופעות האקלימיות החריגות היחידות שנגרמות ע"י בני-אדם, הן אלה שנעשות באמצעות Geoengineering, שמפותח ומבוצע ע"י אותם הגורמים שהמציאו את "משבר האקלים".
על-פי התאור, פארק חסן ערפה נראה כדבר מאוד יפה. יש רק לקוות שהוא לא שלב בדרך לרכז את האנשים ב"ערי 15 דקות" – תכניתם של מי שהקריצו את "משבר האקלים".
כי אם זו תיושם, ותוקצב לאנשים מנת הפחמן היומית שמותר להם לייצר, ולא יתנו להם לצאת מהשער ללא תו ירוק שמאשר שהוזרקו בננו-טכנולוגיה כ"חיסון" בפני מגיפה מפוברקת – אזי גם אביב לביא יתגעגע לרחוב המסגר של פעם, כולל דברים שהשתיקה יפה להם.