JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הזמן של boazavni | זמן ישראל
boazavni
הזמן של
boazavni
הזמן של
boazavni
ככל שמשווים את אירועי טיסה flydubai 1073 לפיגועי 9/11, שהיו אחת הדוגמאות המובהקות של False Flag Operation - כך עולות שאלות לא רק לגבי מה שגרם ואיפשר את ניסיון הפיגוע, שנמנע בזכות שורה ש... המשך קריאה

ככל שמשווים את אירועי טיסה flydubai 1073 לפיגועי 9/11, שהיו אחת הדוגמאות המובהקות של False Flag Operation – כך עולות שאלות לא רק לגבי מה שגרם ואיפשר את ניסיון הפיגוע, שנמנע בזכות שורה של ניסים ומעשי גבורה, אלא גם מה באמת היה שם.
אפילו בכותרת המאמר נכתב "*סיפור* המחדל", אם-כי יתכן שזו רק פליטת קולמוס.

הביטו במפה של Technate of America, ששורטטה בשנת 1940 ע"י .Technocracy Inc - האירגון הטכנוקרטי-פשיסטי-גלובליסטי שאחד ממנהיגיו היה ג'ושוע הולדמן - סבו של אילון מאסק. היא משתרעת מגרינלנד, ... המשך קריאה

הביטו במפה של Technate of America, ששורטטה בשנת 1940 ע"י
.Technocracy Inc – האירגון הטכנוקרטי-פשיסטי-גלובליסטי שאחד ממנהיגיו היה ג'ושוע הולדמן – סבו של אילון מאסק.
היא משתרעת מגרינלנד, דרך קנדה וארה"ב ועד לקריביים ולחלק הצפוני של דרום-אמריקה.
גם במפת "10 הממלכות" של ה-Think Tank הגלובליסטי Club of Rome משנת 1972 מופיעות גרינלנד, קנדה וארה"ב כיחידה ניהולית ("מדינית") אחת.
הרבה דברים שנראים כפועל יוצא של שינויים והתפתחויות – צפויים יותר וצפויים פחות, הם למעשה פרי תכנון של עשורים ויותר מראש, ע"י אותם גורמים שמבחינתם העולם הוא לוח שחמט ורוב האנשים כלי-משחק.

אם סמכתם על-כך שאורך ה"מאמר" הזה ירתיע אנשים מלקרוא את כולו ולהיווכח שמדובר בגיבוב חסר ערך של נתונים, חלקם נכונים וחלקם לא - יתכן שהצלחתם.
המתקפה העולמית הנוכחית נגד ישראל והיהודים בכלל, מתוכננת מזה שנים רבות. הסיסמאות, השלטים, המפגינים בתשלום (+אידיוטים שימושיים) מהשילוש הנדוש של קומוניסטים, איסלמו-נאצים, ולמרבה האבסורד –... המשך קריאה

המתקפה העולמית הנוכחית נגד ישראל והיהודים בכלל, מתוכננת מזה שנים רבות.
הסיסמאות, השלטים, המפגינים בתשלום (+אידיוטים שימושיים) מהשילוש הנדוש של קומוניסטים, איסלמו-נאצים, ולמרבה האבסורד – אירגוני להט"ב למיניהם, ומסלולי הצעדות היו מוכנים עוד לפני 7/10.
במקום לחשוף זאת עבור הקוראים, באים עמיתי מחקר בכל מיני Think Tanks מפוקפקים, וממחזרים את אותו הזבל של כן-ביבי לא-ביבי.

"בישראל יכולים רק לחלום על סולידריות עיתונאית כזו" - לא ברור על מה מלינה הכותבת. כשהתקשורת מגבה, לכל הפחות בשתיקה, עיתונאי ורשת שידור שהפיצו עלילת-דם אנטישמית נגד לוחמים ישראליים, זה דו... המשך קריאה

"בישראל יכולים רק לחלום על סולידריות עיתונאית כזו" – לא ברור על מה מלינה הכותבת. כשהתקשורת מגבה, לכל הפחות בשתיקה, עיתונאי ורשת שידור שהפיצו עלילת-דם אנטישמית נגד לוחמים ישראליים, זה דורש סולידריות לא מבוטלת (להוציא "עיתונאים ימניים", אבל הם הרי לא באמת עיתונאים, נכון?).
ולעניין קריאתה של ג'קי היינריך – התיקון ה-1 לחוקה איננו אישור כניסה. טראמפ לא סגר ולא צינזר שום כלי תקשורת.
וממילא CNN ו-Fox News הם 2 צדדים של אותה הונאה. אם מטפסים כמה שלבים בשרשרת הבעלות – מגיעים לאותם הבעלים.

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.