JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הודעת טראמפ הפתיעה את ישראל: מבצע צבאי נעצר כשמטוסים כבר היו באוויר | זמן ישראל
פעילות צה״ל ברצועת עזה. ספטמבר 2025 (צילום: דובר צה״ל )
דובר צה״ל

הודעת טראמפ הפתיעה את ישראל: מבצע צבאי נעצר כשמטוסים כבר היו באוויר

ההודעה הבלתי מתואמת של טראמפ על עצירת האש תפסה את צה”ל באמצע פעולה מתוכננת של חטיבת גולני בעזה ● בעוד בירושלים מנסים להבין את המשמעויות המדיניות, גורמים בצבא נושמים לרווחה ומקווים שהפעם המומנטום האמריקאי באמת יוביל לעסקה ● פרשנות

בואו לא נתבלבל – מדובר בעצירת אש, לא בהפסקת אש. הפסקת אש היא תולדה של משא ומתן; עצירת אש נועדה לאפשר אותו. אלה פני הדברים הבוקר, כשהשיחות בין ישראל לחמאס, בתיווך בינלאומי רחב, אמורות להיפתח במצרים.

הודעתו המפתיעה של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, שהגיעה בליל שישי – 14 דקות אחרי חצות – תפסה את ישראל לא מוכנה. בדרך כלל, הודעות מסוג זה מתואמות מראש: אחד הצדדים יוצא קודם לתקשורת, ואחריו הצד השני מאשר ומברך. אתמול זה לא קרה.

באותה שעה שהודעת טראמפ התקבלה, הרמטכ"ל רב-אלוף אייל זמיר שהה בקריה במהלך הערכת מצב מבצעית. הדיון עבר לעסוק בהשלכות על רצועת עזה.

באותה שעה שהודעת טראמפ התקבלה, הרמטכ"ל רב-אלוף אייל זמיר שהה בקריה במהלך הערכת מצב מבצעית. הדיון עבר לעסוק בהשלכות על רצועת עזה

כשההוראה המדינית לעצור הגיעה, בצה"ל כבר היו מוכנים עם התוכנית שכללה את קווי העצירה ואופן ניהול האש. מבצע רחב של חטיבת גולני, שהיה אמור לצאת לדרך בליווי ריכוך אווירי משמעותי, נעצר כשחלק מהמטוסים כבר היו באוויר.

גורם ביטחוני הגדיר זאת כך: "זה היה דומה לעצירת תקיפת חיל האוויר באיראן, לאחר שהושג הסכם הפסקת אש בתיווך אמריקאי".

הרמטכ"ל אייל זמיר בעיר עזה, 30 בספטמבר 2025 (צילום: צה"ל)
הרמטכ"ל אייל זמיר בעיר עזה, 30 בספטמבר 2025 (צילום: צה"ל)

משיחות עם גורמים בצה"ל ניתן לומר בזהירות שבקולם נשמעת אנחת רווחה מסוימת על העצירה – גם אם הם אינם אומרים זאת במפורש. אחרי פרשת הרמקולים ונאום ראש הממשלה בנימין נתניהו באו"ם, שהושמע לעזתים בהוראת לשכת נתניהו, בצבא זהירים מאוד.

צה"ל ניהל את הלחימה בעיר עזה באיזמל מנתחים. הרמטכ"ל היה – ועדיין – מעורב עד רמת הפרטים הקטנים בשטח, לעיתים כולל אישור קווי התקדמות טקטיים.

זמיר יודע שכל טעות תכוון אליו, וכל הצלחה תילקח ממנו. מבחינתו, הצלחה אינה העניין; העיקר הוא להימנע מצעד פזיז שיפגע בחטופים. הרג ששת החטופים ברפיח באוגוסט 2024 איננו צלקת בצה"ל – זהו פצע מדמם.

זמיר יודע שכל טעות תכוון אליו, וכל הצלחה תילקח ממנו. מבחינתו, הצלחה אינה העניין; העיקר הוא להימנע מצעד פזיז שיפגע בחטופים. הרג ששת החטופים ברפיח באוגוסט 2024 איננו צלקת בצה"ל – זהו פצע מדמם

נכון להבוקר, יש שלוש גרסאות שונות שצריכות להסתנכרן: חמאס אמר "כן – אבל", טראמפ קיבל זאת כ"כן" מהדהד, וישראל, בלית ברירה, אמרה שאם חמאס אמר כן – המשמעות היא שחרור חטופים.

מפת הנסיגה הראשונית שפרסם נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, 4 באוקטובר 2025
מפת הנסיגה הראשונית שפרסם נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, 4 באוקטובר 2025

אמש גורם מדיני ישראלי מיקד את הדברים מנקודת מבטה של לשכת ראש הממשלה: "המשא ומתן יעסוק רק בנושא יישום תוכנית טראמפ לחילופי אסירים וחטופים. קו הנסיגה של כוחות צה"ל, שנועד לאפשר את השחרור, מוגדר בבירור במתווה טראמפ, ולא יעסקו בו".

במילים אחרות, המנדט הישראלי מוגבל לשחרור החטופים בלבד – לא להסכמות כלשהן על היום שאחרי.

"המשא ומתן יעסוק רק בנושא יישום תוכנית טראמפ לחילופי אסירים וחטופים. קו הנסיגה של כוחות צה"ל, שנועד לאפשר את השחרור, מוגדר בבירור במתווה טראמפ, ולא יעסקו בו"

העובדה שעל פי הדיווחים השליח המיוחד סטיב ויטקוף צפוי להגיע עם מפות יכולה להתפרש בשני כיוונים: סיכום קווי הנסיגה לצורך שחרור החטופים בלבד, או לחלופין ניצול המומנטום של התכנסות הצדדים והתמיכה הערבית כדי לדון גם בהחלטות הנוגעות ליום שאחרי, למרות הקו הנוקשה של לשכת נתניהו כלפי המשלחת.

על עניין אחד אין עוררין: כל הצדדים מבינים שצריך לנצל את המומנטום שיצר טראמפ – באופן הייחודי לו – כדי למשוך את התהליך קדימה. ההתלכדות של מדינות ערב מאחורי יוזמת טראמפ יוצרת על חמאס מנוף לחץ שלא היה קודם. ישראל אמרה "כן", וזה מספק את טראמפ. חמאס אמר "כן – אבל", ולכן נראה שמרב הלחץ יופעל עליו.

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ משוחח עם עיתונאים במדשאה הדרומית של הבית הלבן בוושינגטון, 30 בספטמבר 2025 (צילום: Brendan SMIALOWSKI / AFP)
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ משוחח עם עיתונאים במדשאה הדרומית של הבית הלבן בוושינגטון, 30 בספטמבר 2025 (צילום: Brendan SMIALOWSKI / AFP)

ובמבט רחב יותר, אפשר לומר גם זאת: בשנים האחרונות פעלו כמה שעונים במקביל – קודם כל שעון החטופים, שהוא הקריטי ביותר; אחריו השעון הישראלי, שלא פעם הוכפף לשיקולים פוליטיים; השעון האמריקאי, שהתחלק בין שני נשיאים; ולבסוף השעון של חמאס, שתקתק לאיטו.

כעת נראה כי השעון של טראמפ ניצח – או ליתר דיוק, שעון פרס נובל. עובדתית, שתי עסקאות החטופים הקודמות הושגו רק אחרי הוראה מוושינגטון. האם הפעם זה יספיק לעסקה – ואולי גם לפרס נובל?

כעת נראה כי השעון של טראמפ ניצח – או ליתר דיוק, שעון פרס נובל. עובדתית, שתי עסקאות החטופים הקודמות הושגו רק אחרי הוראה מוושינגטון. האם הפעם זה יספיק לעסקה – ואולי גם לפרס נובל?

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
עוד 619 מילים ו-1 תגובות
כל הזמן // יום שישי, 29 במאי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
ארה"ב במו"מ עם איראן, האש נמשכת בלבנון

טראמפ: נכנס לחדר המצב כדי לקבל החלטה סופית על ההסכם עם איראן

כוחות צה"ל בדרום לבנון חצו את נהר הליטני ● איראן: "אנחנו משיגים ויתורים לא באמצעות שיחות, אלא באמצעות טילים" ● דוח של האו"ם: כוחות הביטחון ביצעו פשעי מין בפלסטינים, בהם מעשי אונס, ירי לאיברי מין וחיפושים בעירום ללא הצדקה; משרד החוץ: הטענות הופרכו ● דיווח: בצה"ל מעריכים שחמאס מחזיק ברשותו רחפנים המופעלים באמצעות סיב אופטי

לכל העדכונים עוד 25 עדכונים

משחק סימולציה - מבט השוואתי בין סיום מלחמת העולם השנייה להיום

ה-8 במאי שחל החודש עורר בי מחשבה מטרידה, שנולדה מתוך סימולציה דמיונית שגוללתי בתודעתי. במבט השוואתי בין אתמול להיום, אני תוהה כיצד היו נראים פני הדברים אילו המציאות ששררה אז הייתה מתרחשת בתוך האקלים הפוליטי והבינלאומי של ימינו.

במילים אחרות, מה היה עולה בגורל ההיסטוריה אילו התחביר המדיני הנוכחי היה מתקיים בתקופת מלחמת העולם השנייה, בארה"ב בפרט. להלן המשחק.

מירון מנור צוקרמן התמחה בביטחון לאומי ובתוך כך שימש בעבר ובמשך שנים כסגן ראש המכון למדיניות ואסטרטגיה באוניברסיטת רייכמן וכמנהל "כנס הרצליה השנתי על מאזן הביטחון והחוסן הלאומי". בתוקף רקעו היה גם עוזר מזכיר "פורום אירופה-ישראל" ופעיל ב"פורום נאטו-ישראל".

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,048 מילים

מלחמת האזרחים של גולי איראן

קונגרס חירות איראן (IFC) התכנס לאחרונה בלונדון במטרה ליצור חזית אחידה נגד ממשל האייתוללות, אך נתקל באלימות מצד תומכי השאה לשעבר שהולכים ומקצינים ● כעת, חברי הארגון מנסים לנווט בין פלגים מסוכסכים, להקים "ממשלה" חלופית, לשמור על מרחק בטוח מישראל ולזכות באמונו של העם האיראני בדרך להפלת המשטר

לכתבה המלאה עוד 2,328 מילים
אמיר בן-דוד

באינדונזיה בוחנים בביקורתיות את פעלתנות נשיאם בזירה הגלובלית

מימיו הראשונים כנשיא אינדונזיה באוקטובר 2024, היה ברור כי גולת הכותרת של כהונת פרבואו סוביאנטו תהייה במגרש של מדיניות החוץ. ואכן הוא מתבלט מאז כמי שמוביל ומנווט בנחישות מדיניות המכוונת לשדרג מעמד ארצו בזירה הבינלאומית, ולא פחות – למצב עצמו כמנהיג בולט בה.

כל זאת בגישה מובהקת של דיפלומטיה פרסונלית, הכוללת מסעות רבים בעולם, מפגשים עם דמויות מפתח במרחב הגלובלי, בראש ובראשונה מפגשים עם מנהיגי מעצמות העל, וכן פרופיל נוכחות גבוה בבמות בינלאומיות, שם הם מציג לא פעם ראייה אסטרטגית סדורה.

ד״ר גיורא אלירז הינו עמית נלווה במכון טרומן באוניברסיטה העברית בירושלים, ועמית מחקר במכון למדיניות נגד טרור באוניברסיטת רייכמן וכן בפורום לחשיבה אזורית.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,243 מילים
אוצר מילים
מושגי יסוד להבנת המציאות הישראלית
בֶּן גְּבִיר 303

הגיע הזמן שפוליטיקאים יפסיקו להישאל אם הם מתחייבים לא להיכנס לממשלה עם המפלגות הערביות ויעומתו עם השאלה הקיומית החשובה באמת: האם הם מתחייבים לא להיכנס לממשלה עם איתמר בן גביר

לכתבה המלאה עוד 835 מילים

בחירתה של אווה אילוז

לסוציולוגית אווה אילוז יש ספר חדש, "ציוויליזצית הרגשות", שמתמקד באנטישמיות של "השמאל הגלובלי".

אני מודה שהלכתי להרצאה שלה באמסטרדם עם דעה מגובשת על מה שיש לה להגיד. אלה הם לא דברים חדשים אלא דברים שהיא חוזרת עליהם מאז ה-7 באוקטובר בעיתונות הבינלאומית ומעל כל במה ציבורית.

ד״ר הילה דיין היא מרצה לפוליטיקה וסוציולוגיה באמסטרדם יוניברסיטי קולג׳ וממקימות הפלטפורמה לישראלים ביקורתיים בהולנד gate48.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
ד״ר דיין הפיל האמיתי שבחדר הוא זה: חמאס, ארגון דתי-מוסלמי-קיצוני שהקים בעזה מדינת רצח פלשטנאצית מאז קיץ 2007 הוא גוף שמקדיש את עצמו באופן סופי וסופני להשמדת היהודים כולם בכל העולם, כולל... המשך קריאה

ד"ר דיין הפיל האמיתי שבחדר הוא זה: חמאס, ארגון דתי-מוסלמי-קיצוני שהקים בעזה מדינת רצח פלשטנאצית מאז קיץ 2007 הוא גוף שמקדיש את עצמו באופן סופי וסופני להשמדת היהודים כולם בכל העולם, כולל השמדתך שלך. קראי בבקשה את אמנת היסוד של החמאס מסוף שנות ה-80 של המאה ה-20: באמנה הזו מופיע כמה וכמה פעמים הציווי הדתי מהקוראן על השמדת כל היהודים. לפני שהשתלט על רצועת עזה בהפיכה צבאית בקיץ 2007 זכה החמאס בבחירות האחרונות לרשות הפלשטנאצית שהתקיימו בקיץ 2006 ברוב קולות עצום של כ-80 אחוז מהמצביעים ברצועת עזה הבלתי כבושה לחלוטין בידי היהודים (ישראל נסוגה מהרצועה לחלוטין בספטמבר 2005), וברוב קטן הרבה יותר של קצת יותר מ-50 אחוז בגדה המערבית שחלקה היה ועודנו כבוש בידי היהודים. כלומר, מדינת ישראל נלחמה מאז קיץ 2007 במדינת טרור שהוקמה על גבולה המוכר בידי האו"ם והקהילה הבינלאומית כאשר מטרתה של אותה מדינת טרור הוא להשמיד את ישראל ואת היהודים בה ובשלב שני להשמיד את היהודים בכל העולם. המשפט הבא יהיה משפט קשה: תפסיקי לקשקש על הסבל הפלשטנאצי בעזה, שטח בלתי כבוש לחלוטין מ-2005 עד סוף אוקטובר 2023. מי שרוצה ופועל באופן אקטיבי כדי להשמיד אותי כיהודי וכישראלי אין לי שום בעייה להשמיד אותו, ואם יש לך בעייה עם זה, את מוזמנת לשתות מים היישר מיובלות הנהרות בהולנד, מקום מושבך. אגב הולנד. המדינה שאוכלוסייתה הנוצרית היתה זו שהסגירה בהלשנות את הכמות הגדולה ביותר באחוזים של יהודים מכל מדינות אירופה לידי הגרמנים הנאצים במהלך השואה.

לפוסט המלא עוד 928 מילים ו-1 תגובות

למקרה שפיספסת

זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

התסבוכת הפלילית של רומן גופמן

מסמך הראיות שהגישה היועמ"שית לבג"ץ מוכיח מעבר לכל ספק כי המועמד לראשות המוסד שיקר בפרשת הפעלתו של אורי אלמקייס - ומניח תשתית מספקת לחקירה פלילית על שיבוש מהלכי משפט ● הנזק שגופמן גרם חמור לא פחות - ואולי אף יותר - מהנזק שגרמה הפצ"רית לשעבר ● גורלו לא צריך להיות לא שונה מגורלה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 936 מילים ו-1 תגובות

תגובות אחרונות

נתניהו רוצה ניצחון מוחלט על רשימת הליכוד לכנסת

הפחד מנציגי המחוזות העלה אצל נתניהו רעיון ישן של הקמת ועדה מסדרת שתקבע את הרכב הרשימה לכנסת ● בפגישה בלשכתו הוא עשה "כיפה אדומה" לשרים הבכירים כשהביא ראשי ערים שדרשו להעניק לו שליטה כמעט מוחלטת באמצעות שריונים ● הבכירים שחוששים לאבד את כוחם מתנגדים בתוקף, אבל נראה שבסוף ראש הממשלה יכופף שוב את המפלגה ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 774 מילים
סקר זמן ישראל
הסקר השבועי
YT
של יוסי טאטיקה

רוב המצביעים - ואפילו בגוש הקואליציה - מתנגדים לישיבה עם המפלגות החרדיות

גם מצביעי הימין מאבדים סבלנות כלפי השותפות עם ש"ס ויהדות התורה, כאשר רוב בוחרי עוצמה יהודית והציונות הדתית מתנגדים לקואליציה איתן - כך עולה מסקר חדש שערך יוסי טאטיקה ● במקביל, מגמת ההתחזקות של איזנקוט נמשכת ומפלגת ישר מזנקת לשיא של 18 מנדטים ● ואילו איחוד אפשרי של המפלגות הערביות עלול לטרוף שוב את הקלפים

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 503 מילים ו-1 תגובות

עיניים עצומות לרווחה

ריאיון טענה מפוקפקת של תקיפה מינית באמצעות כלב אפשרה לישראלים לפטור בשאט נפש את תחקיר "הניו יורק טיימס" על אלימות מינית נגד אסירים פלסטינים ● עו"ד שרי בשי, מנכ"לית הוועד נגד עינויים - ומי שסיפקה לכתב העיתון חלק מהעדויות - עומדת מאחורי הטענות הקשות ומסבירה מה קרה לנו מאז השבעה באוקטובר ● "אין תרבות שמענה, יש כוח שמענה. וכשנותנים לאנשים כוח בלתי מרוסן, הם תמיד ינצלו אותו לרעה"

לכתבה המלאה עוד 4,124 מילים

גפני גילה את הפמיניזם כשצריך להציל את הפטור מגיוס

חוק המעונות הוא לא מאבק על נשים חרדיות אלא עוד פרק במלחמת ההתשה של המפלגות החרדיות נגד שירות ושוויון ● גפני עטף את פטור הגיוס באריזה פמיניסטית, יהדות התורה השתמשה בוועדת חקירה ממלכתית כקלף מיקוח, והליכוד שוב הוכיח שאין לו קו אדום כשמדובר בהישרדות הקואליציה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 688 מילים

מלכודת הדבש האיראנית

המשטר באיראן לא נפל ולא השתנה: הוא נותר כוחני ותאב נקם ● חילופי האש במפרץ בוחנים את גבולות הפסקת האש, אבל המטרה המיידית של טהרן היא כסף: לנצל את רצונו של טראמפ בשקט עד אחרי המונדיאל כדי לשחרר מיליארדים מוקפאים ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 693 מילים ו-1 תגובות
הקורא בקלפי
הקורא בקלפי
תקשורת, פוליטיקה ושקרים אחרים

שנ"צ במושב האחורי לא יפיל את נתניהו

תיעוד הקמפיין של גדי איזנקוט ב"עובדה" היה ההפך מסרט מלחמה: שיוט אגבי ונינוח ברכב ממפגש למפגש, והירדמות קצרה בתווך, במושב האחורי ● הכריזמה הדובית של איזנקוט מוסמסה לגמרי ● אולי זה מספיק כדי להפוך לראש ממשלה, אבל הרושם הוא שחסר כאן קרב: חזרה מיוזעת מיום ארוך של התחככות, צרידות חרוכה ממאמץ בלתי פוסק לשכנע אנשים, תחושה שמישהו נלחם על זה באמת ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 858 מילים

המל"ל כיבה את נורת האזהרה הירוקה

פרישת המל"ל מעיסוק במשבר האקלים מחזירה את ישראל לימים שבהם העיסוק בנושא נתפס כפריבילגיה של מחבקי עצים ● זה לא רק מיושן, אלא מנותק מהמציאות שבה מתקיים קשר הדוק בין שינויי האקלים לביטחון הלאומי ● הפתאומיות והשרירותיות של המהלך מעוררות חשש שמדובר בחלק מרוח התקופה: הרוח הטראמפיסטית המנשבת במסדרונות הממשל הישראלי ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 1,262 מילים

בג"ץ נתן לוועדת גרוניס סולם, והיא בחרה להישאר על העץ

המערכה על מינויו של אלוף רומן גופמן לראשות המוסד כבר אינה מתנהלת רק בין העותרים לנתניהו, אלא בין שופטי בג"ץ לוועדת גרוניס עצמה ● אחרי שהוועדה התבצרה בעמדתה וזיכתה את גופמן מכל דופי, שופטי בג"ץ יתקשו להימנע מהכרעה ישירה בשאלת טוהר המידות שלו ובגורל המינוי ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 936 מילים

הרב לנדו קבר את חוק הפטור והותיר את נתניהו בהלם

אנשי ראש הממשלה היו בטוחים שהצליחו לגבש רוב שיאשר את חוק ההשתמטות ויבטיח את שלמות הקואליציה ● אבל אז הגיע מנהיג הליטאים, הדהים את הח"כים החרדים, והטיל וטו שריסק אלפי שעות של תרגילים פוליטיים ● נתניהו מבועת מהאפשרות שהברית תתפרק לקראת הבחירות, אבל ההחלטה של הרב לנדו מעידה שגם ראש הממשלה כבר לא שולט באירוע ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 1,052 מילים ו-1 תגובות
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.