JavaScript is required for our website accessibility to work properly. רגב: לא נאפשר חניה של יותר מעשרים מטוסי תדלוק אמריקאים בנתב"ג | זמן ישראל

רגב: לא נאפשר חניה של יותר מעשרים מטוסי תדלוק אמריקאים בנתב"ג

מטוסים בנמל התעופה בן־גוריון, 5 במאי 2026 (צילום: יוסי אלוני/פלאש90)
יוסי אלוני/פלאש90
מטוסים בנמל התעופה בן־גוריון, 5 במאי 2026

שרת התחבורה מירי רגב הודיעה היום שלא תתאפשר חניה של למעלה מעשרים מטוסי תדלוק אמריקאים בנמל התעופה בן־גוריון.

בסרטון שפרסמה אמרה רגב: "מאות אלפי כרטיסים נקנו על ידי אזרחים ישראלים כדי לטוס וליהנות בחופשת הקיץ. הבטחנו שנאפשר את הטיסות האלה ולא נבטל כרטיס אחד בגלל מטוסי תדלוק אמריקאים. ולכן הנחיתי את רשות שדות התעופה לא לאפשר נחיתה של מטוסי תדלוק מעבר למספר שסוכם, מעבר לעשרים מטוסים שיחנו בנתב"ג. שאר המטוסים יחנו בבסיסי חיל האוויר".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 14 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.