JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל הרג מחבל בחמאס שלקח חלק בחטיפת גופותיהם של שלושה לוחמים ב־7 באוקטובר | זמן ישראל

צה"ל הרג מחבל בחמאס שלקח חלק בחטיפת גופותיהם של שלושה לוחמים ב־7 באוקטובר

צה"ל תקף והרג אתמול בדרום רצועת עזה את חסאם שאפעי, מחבל בגדוד מזרח חאן יונס בזרוע הצבאית של חמאס, שחדר לקיבוץ נירים ב־7 באוקטובר 2023 ולקח חלק בחטיפת גופותיהם של אלוף משנה אסף חממי, סמל ראשון תומר אחימס וסמל קיריל ברודסקי, שנהרגו בקרב בקיבוץ, כך הודיע היום הצבא. 

עוד נמסר שלאורך המלחמה וכן בתקופה האחרונה המחבל קידם פעולות טרור והיווה איום על הכוחות הפועלים ברצועה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 15 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.