JavaScript is required for our website accessibility to work properly. גפני מאיים שלא לתמוך בהצעה להחלשת מעמד היועץ המשפטי לממשלה | זמן ישראל

גפני מאיים שלא לתמוך בהצעה להחלשת מעמד היועץ המשפטי לממשלה

חבר הכנסת משה גפני בישיבת ועדת הכספים בכנסת שבירושלים, 29 ביוני 2026 (צילום: חיים גולדברג/פלאש90)
חיים גולדברג/פלאש90
חבר הכנסת משה גפני בישיבת ועדת הכספים בכנסת שבירושלים, 29 ביוני 2026

יושב ראש דגל התורה, חבר הכנסת משה גפני, מאיים שלא לתמוך בהצעת החוק המחלישה את מעמד היועץ המשפטית לממשלה, אלא אם הממשלה תאשר תחילה תוספת של עשרות מיליוני שקלים למטפלות במעונות היום במערכת החינוך החרדית, כך דווח הערב בכלי התקשורת.

הצעת החוק העוסקת בצמצום סמכויות היועץ המשפטי נדונה בשעה זו במליאה וצפויה לעלות בקרוב להצבעה סופית. אם גפני יממש את איומו, ייתכן שלקואליציה לא יהיה רוב הדרוש לאישור החקיקה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 15 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.