JavaScript is required for our website accessibility to work properly. בית המשפט עצר את ההצבעה בליכוד על שמונת השריונים לנתניהו | זמן ישראל

בית המשפט עצר את ההצבעה בליכוד על שמונת השריונים לנתניהו

בנימין נתניהו מצביע בפריימריז של הליכוד, 10 באוגוסט 2022 (צילום: תומר נויברג/פלאש90)
תומר נויברג/פלאש90
בנימין נתניהו מצביע בפריימריז של הליכוד, 10 באוגוסט 2022

בית המשפט המחוזי בלוד הוציא צו מניעה שעצר את הצבעת מרכז הליכוד על הצעת ראש הממשלה בנימין נתניהו והשר חיים כץ להעניק לנתניהו שמונה שריונים אישיים ברשימת המפלגה ולאשר את תקנון הפריימריז – כך מדווחים ב-ynet. בית המשפט קבע כי ההליך לא יתקיים עד שתועמד להצבעה גם הצעה נגדית, בעקבות עתירות שהוגשו נגד המהלך.

לפי ההצעה, שלושה מהמשוריינים ישובצו בעשירייה הראשונה ושלושה נוספים בעשירייה השנייה. ההצעה של דוד ביטן, שלא הובאה, נותנת לנתניהו שלושה שריונים.

בשעה 12:00 היו אמורות להיפתח הקלפיות בוועידת הליכוד.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 16 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.