JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: שב"כ אישר למאבטחי איזנקוט לשאת נשק, אך לא יספק לו אבטחה רשמית | זמן ישראל

דיווח: שב"כ אישר למאבטחי איזנקוט לשאת נשק, אך לא יספק לו אבטחה רשמית

יו"ר מפלגת ישר, גדי איזנקוט, משיק את קמפיין הבחירות של המפלגה, 30 ביוני 2026 (צילום: חיים גולדברג/פלאש90)
חיים גולדברג/פלאש90
יו"ר מפלגת ישר, גדי איזנקוט, משיק את קמפיין הבחירות של המפלגה, 30 ביוני 2026

בחדשות 12 דווח כי שב"כ אישר למאבטחיו של ראש מפלגת ישר גדי איזנקוט לשאת נשק במהלך קמפיין הבחירות, אך לא יאבטח את המועמד לראשות הממשלה באמצעות יחידה 730.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 24 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.