JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו שוחח עם מנכ"ל מד"א בעקבות הפיצוץ שבו נפגעו תלמידים ומורים באצבע הגליל | זמן ישראל

נתניהו שוחח עם מנכ"ל מד"א בעקבות הפיצוץ שבו נפגעו תלמידים ומורים באצבע הגליל

גורמי רפואה וביטחון באזור שבקרבת גבול לבנון שבו נפגעו מטיילים ככל הנראה מפיצוץ של נפל, 12 באוקטובר 2026 (צילום: מגן דוד אדום)
מגן דוד אדום
גורמי רפואה וביטחון באזור שבקרבת גבול לבנון שבו נפגעו מטיילים ככל הנראה מפיצוץ של נפל, 12 באוקטובר 2026

ראש הממשלה בנימין נתניהו התעדכן בפרטי האירוע הקשה בצפון, כך הודיעה לשכתו בעקבות הפיצוץ באצבע הגליל שבו נפגעו תלמידים ומורים שטיילו בשטח.

עוד מסרה הלשכה שנתניהו שוחח עם מנכ"ל מגן דוד אדום אלי בין, עם שר החינוך יואב קיש ועם מזכירו הצבאי גיא מרקיזנו.

"ראש הממשלה ביקש לוודא שהפצועים מתפנים במהירות האפשרית לבתי החולים וממשיך לקיים הערכות מצב שוטפות", הוסיפה הלשכה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 12 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.