JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל ושב"כ עצרו ארבעה מחבלי ג'יהאד איסלאמי שתכננו פיגוע בצפון הגדה | זמן ישראל

צה"ל ושב"כ עצרו ארבעה מחבלי ג'יהאד איסלאמי שתכננו פיגוע בצפון הגדה

תרגיל צה״ל בגדה. אוגוסט 2026 (צילום: דובר צה״ל )
דובר צה״ל
תרגיל צה״ל בגדה. אוגוסט 2026

כוחות צה"ל ושב"כ סיכלו השבוע פיגוע שתוכנן לצאת לפועל במרחב צפון השומרון. על פי הודעת הצבא, הלוחמים עצרו ארבעה מחבלים המשתייכים לארגון הג'יהאד האיסלאמי.

המעצרים נערכו בשני מבצעים שונים בכפרים קבאטיה ועראבה שבגזרת חטיבת מנשה, וזאת בהכוונה מודיעינית של שב"כ. ארבעת החשודים, שתכננו כאמור לבצע פיגוע באזור, הועברו להמשך חקירה של כוחות הביטחון.

בתוך כך, לוחמי יחידת דובדבן פעלו השבוע במרחב בית רימא שבגזרת חטיבת בנימין. לפי הדיווח, במהלך פעילות זו נעצר מבוקש החשוד בסחר באמצעי לחימה, והוא הועבר אף הוא לחקירה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 13 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.