JavaScript is required for our website accessibility to work properly. איראן אומרת כי "השהתה" את יישום ההסכם עם ארצות הברית על רקע ההסלמה בעימותים | זמן ישראל

איראן אומרת כי “השהתה” את יישום ההסכם עם ארצות הברית על רקע ההסלמה בעימותים

צילום מסך מתוך סרטון שהפיץ פיקוד המרכז של ארה"ב, המציג את מה שלדברי צבא ארה"ב הוא שיגור טילים לתקיפת מטרות צבאיות ברחבי איראן, 13 ביולי 2026. 15 ביולי 2026 (צילום: US Central Command Public Affairs / AFP)
US Central Command Public Affairs / AFP
צילום מסך מתוך סרטון שהפיץ פיקוד המרכז של ארה"ב, המציג את מה שלדברי צבא ארה"ב הוא שיגור טילים לתקיפת מטרות צבאיות ברחבי איראן, 13 ביולי 2026. 15 ביולי 2026

סגן שר החוץ של איראן, כאזם גריבאבאדי, אומר כי טהראן "השהתה" את התחייבויותיה במסגרת מזכר ההבנות שנחתם עם ארצות הברית בחודש שעבר, על רקע חידוש העימותים עם ארצות הברית.

"ארצות הברית הפרה והשהתה את כל התחייבויותיה במסגרת מזכר ההבנות מאיסלאמאבאד", אמר בהצהרה שפורסמה בסוכנות פארס.

"גם אנחנו השהינו את התחייבויותינו; איננו מיישמים אותן, ואנו עסוקים בהגנה על המדינה", הוסיף.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 18 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.