חברת הכנסת טלי גוטליב מתחה ביקורת חריפה על ראש הממשלה בנימין נתניהו, וטענה כי הוא וסביבתו ניסו לסכל את בחירתה בפריימריז של הליכוד ומידרו אותה מקמפיין הבחירות. בפוסט שפרסמה, הצהירה גוטליב כי תשקול בכובד ראש מעבר למפלגה אחרת, אם תקבל הצעה ריאלית.
לפי ההודעה, חרף מסירותה הרבה לראש הממשלה ולממשלת הימין, נתניהו החליט לדחוק אותה לקצה. היא טענה כי ראש הממשלה גמר אומר שלא לאפשר לה לכהן כשרת המשפטים, ואף לא כיושבת ראש ועדת החוקה של הכנסת.
גוטליב הפנתה אצבע מאשימה גם כלפי מנהלי קמפיין הליכוד, אשר לדבריה החליטו להתעלם מהצורך לרסן את כוחו של בג"ץ. היא ציינה כי גורמים בקמפיין ממשיכים לתדרך נגדה ולהציג אותה ככוח מחליש במפלגה, וזאת למרות שהגיעה למקום 12 בפריימריז ושובצה במקום 20 רק בשל השריונים ברשימה.
בסיום דבריה הדגישה חברת הכנסת כי לא תסכים להיות "אסקופה נדרסת", כלשונה, בעודה מנהלת מאבק מול שלטון הפקידים ופסיקות בית המשפט. היא הבהירה כי אם תקבל הצעה ממפלגה שתאפשר לה לכהן כשרה בתפקיד משמעותי, היא תשקול זאת בשם בוחריה – אך הודתה כי בינתיים אין הצעה כזו על הפרק.
"ככל שהייתי מקבלת הצעה ריאלית ממפלגה שהייתה מכבדת את כוחי האלקטורלי ואת יכולתי המובהקת ב"ה להיות שרה בתפקיד רב חשיבות, בשם הבוחרים שלי הייתי שוקלת זאת בכובד ראש. בינתיים אין הצעה כזו", מסרה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו