JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נפתחו לתנועה הכבישים שנחסמו בעקבות ההפגנות נגד הגיוס לצה"ל; שלושה מוחים נעצרו | זמן ישראל

נפתחו לתנועה הכבישים שנחסמו בעקבות ההפגנות נגד הגיוס לצה"ל; שלושה מוחים נעצרו

שוטרים מתעמתים בירושלים עם מפגינים המוחים נגד גיוס החרדים לצבא, 8 באוקטובר 2026 (צילום: חיים גולדברג/פלאש90)
חיים גולדברג/פלאש90
שוטרים מתעמתים בירושלים עם מפגינים המוחים נגד גיוס החרדים לצבא, 8 באוקטובר 2026

המשטרה הודיעה כי כביש 4 והכניסה לירושלים נפתחו מחדש לתנועה לאחר ששני האזורים נחסמו בעקבות הפגנות שמחו נגד גיוס החרדים לצבא.

שני מפגינים בכביש 4, סמוך לבני ברק, נעצרו בחשד לתקיפת שוטרים, לאחר שהמשטרה הכריזה כי ההפגנה במקום לא חוקית.

בירושלים השתמשו השוטרים בכוח כדי לפזר עשרות מפגינים שכיתרו חייל, כך הודיעה המשטרה. החייל חולץ ללא פגע וחשוד נעצר.

כתב "ישראל היום" שהיה במקום אמר כי החייל עצמו חרדי, ופרסם תיעוד שבו נראים שוטרי משמר הגבול מתעמתים עם מפגינים. לדבריו, המשטרה השתמשה ברימון הלם.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 8 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.