פרולוג. החזית שפתח מולי מנגנון התודעה של האדם תחת שלושה כתבי-אישום בנימין נתניהו החלה באוגוסט 2019. היא כוללת מספר לא מבוטל של סרטונים ערוכים מגמתית ומעוותי אמת, אינספור פוסטים וציוצים, תגובות שקריות ומסיתות לתקשורת, תלונות למשטרה (מצד האבא והבן); בקיצור – כל מה שרק אפשר.
כל פרסום כזה הוליד אחריו גל הולך וגדל של שרשורים בדמות הודעות איומים ונאצה, התבטאויות וזעקות של שופרות נתניהו בתקשורת (ליבסקינד, סג"ל, לינור ועוד רבים ורעים), שלל פוסטים וציוצים תומכי-נתניהו, ועם הזמן, גם איומים וקללות ברחוב. במצטבר, מדובר במאות אם לא באלפים. והיו גם שיחת טלפון איומים להורים שלי וביקור בית ביביסטי אצלי.
חיים שדמי עושה סרטים, כותב ספרים והרבה שנים שהוא עיתונאי (לרוב בפרינט או בכתובה, אבל גם בטלוויזיה). הוא פיראט ממייסדי חבורת הקריים-מיניסטר גאנג ובסוף יפליג בנחת אל האופק, אבל עד אז – יש לו כמה עניינים לסדר
הידעתם שעד היום מצטטים קטעים מדברי ההספד של משה דיין על רועי רוטברג שנהרג עם עוד שלושה צעירים בהתקפת פידאיון על נחל עוז? שאלוף פיקוד הדרום ירון פינקלמן נכנס לתפקידו רק 4 חודשים לפני המלחמה? שהאירוע במסיבת הטבע ברעים היה הטבח הגדול ביותר בתולדות המדינה?
הא'-ב' של מונחי המלחמה בעזה, המשך.
ל'
ליבשטיין אופיר – ראש המועצה האזורית שער הנגב שנרצח בשבת השחורה. התגורר בכפר עזה.
גדעון אלון הוא עיתונאי. הוא עבד 35 שנים כעתונאי ב״הארץ״, מתוכן 17 שנים ככתב פרלמנטרי של הארץ, ולאחר מכן 14 שנים ב״ישראל היום״. הוא הגיש תכניות בערוץ הכנסת, הפיק סרט תיעודי על תפקוד ועדת חוץ ובטחון ופירסם שלושה ספרים. האחרון שבהם הוא: ״מתחככים״, ובו סיכום 40 שנות עבודתו העיתונאית. בסוף אפריל 2021 יצא לגימלאות.
בזמן מלחמת יום הכיפורים ב-1973 מזכיר המדינה האמריקאי הנרי קיסינג'ר עזר לסיים את הקרבות בין ישראל לבין מצרים וסוריה. הפסקת האש יצרה את הבסיס להסכם השלום ההיסטורי בין קהיר וירושלים, שהוביל ליצירת יציבות יחסית באזור תחת מטריית ההגמוניה האמריקאית.
הצלחתו של הדיפלומט האמריקאי המיתולוגי שיקפה אסטרטגיה של צעדים הדרגתיים, בניגוד לשאיפה למפץ מדיני שיפתור את כל הבעיות. המטרה המרכזית של ד"ר קיסינג'ר הייתה להסיר את מצרים ממחנה הקונפליקט הערבי עם ישראל, וכמו במקרה של צרפת לאחר המלחמות הנפוליאוניות – לשלב אותה בסדר אזורי חדש, ובו בזמן לבודד את מדינות ערב הרדיקליות שנתמכו על ידי ברית המועצות.
ד"ר לי-און הדר הוא עיתונאי, פרשן לעניינים גלובליים ומרצה ליחסים בינלאומיים בוושינגטון. לשעבר עמית מחקר במכון קאטו ופרופסור אורח באמריקן יוניברסיטי, הוא משמש כעת כעמית בכיר במכון למחקרי מדיניות חוץ ועורך תורם בנשיונל אינטרסט מגזין.
סמוטריץ' מסרב להפנים שלא רק מלחמות הורגות – גם סוכר
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
כל מאמר ביקורת, גם אם צודק וחד.
חייב שתהיה בו סדרת צעדים ברורים ספציפיים
שמציעים פתרון ראליסטי .
יותר מדי מתארי בעיות.
מעט מדי מנסחי פתרונות שאפשר ליישם עכשיו.
איך מעיפים את הפשיזם והביב?
איך מייצרים משטר גבולות שנותן ביטחון לאזרחים?
עם מי? תוך כמה זמן? האם יש לזה הנהגה ותמיכה?
האם זה מייצב את ישראל אזורית ופנימית?
"אני לא מרגישה עכשיו בטוחה בשום מקום. אני מרגישה כלואה. בלילות, אני ישנה עם ג'ינס וחולצה כדי שאם חלילה מישהו ייכנס, לפחות אהיה לבושה"
תלמי יוסף. אם יחידנית לשתי בנות. פונתה למושב פארן
הגיע הזמן לומר את דעתך
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
באמת מרשימה תשומת הלב לה אתה זוכה, חיים.
נהנתניהו'ז פתר את בעיית הבריאות
נהנתניהו'ז פתר את בעיית האבטלה
נהנתניהו'ז פתר את בעיית הדיור
נהנתניהו'ז פתר את בעיית יוקר המחייה
הוא בעצם פתר את כל הבעיות במדינת ישראל,
לכן הוא יכול להתפנות ולבדוק מה אמרת וכמה…
זה בלשונינו: נירמול הטירלול!!!
הוא לא מצליח לפקוח עיניים ולראות נכוחה את המציאות. זה דורש מאמץ שהוא מעבר לכוחותיו ומעבר לבינתו.
אצל משפחת נתניהו זו לכאורה שיטה להשתמש בתלונות, תביעות והכפשות כדי להשתיק את מי שחושף את פשעיהם.
נראה שכך הם גם ניסו באמצעות תביעת דיבה, להשתיק את אייבי בנימין, שקידם הגשת בג"צ לחייב את מנדלבליט לחקור את נתניהו כחשוד בפרשת הצוללות.
"הוא תבע אותי (אייבי בנימין) דיבה אחרי שהגשתי בגץ צוללות ודרש 140,000 שח"
וכאן פעילותו של אייבי בנוגע לבגצ הצוללות:
"ראיתם המקור ?
אתם מבינים עוד יותר למה ביבי חייב, פשוט חייב להיחקר בפרשת הצוללות !!!
שכרתי לשם כך את עורך הדין הכי טוב בנושא
עו"ד יובל יועז, זה שהגיש היום תביעת דיבה נגד יאיר נתניהו , ומי שייצג בהצלחה את אראל מרגלית ואלדד יניב בעתירה לבגץ להפוך את הבדיקה לחקירה
ובעתירה של אלדד יניב לחקור את נתניהו בפרשת 1000 ו2000.
כלומר …דה בסט.
והוכיח שרק בגץ מכופף את מנדלבליט
אני אישית חושב שרק זאת הפרשה שתקעקע את נתניהו לנצח גם בעיני ליכודניקים שלא יהיו מוכנים לסלוח לו בדברים הקשורים לעיניני ביטחון , ואפילו ישנו חשד חמור אפילו לבגידה בנושא האישור ההזוי לגרמנים למכור צוללות שיכולות לירות טילים בניגוד לידיעה והמלצת צה"ל.
אחרי הדברים שאמר בוגי.
חובה היה ללכת לבגץ , פשוט חובה."
https://www.facebook.com/aybee.binyamin/posts/1419743541437479