לכתוב שרוב רובו של הנשק שמשמש לביצוע העבירות הוא בכלי נשק חוקיים, זה פשוט לא נכון ולא מבוסס! לו הכותבת הייתה טורחת לשאול את משטרת ישראל, היא הייתה מגלה שאזרחים מאבדים כלי נשק פרטיים, בע... המשך קריאה

לכתוב שרוב רובו של הנשק שמשמש לביצוע העבירות הוא בכלי נשק חוקיים, זה פשוט לא נכון ולא מבוסס!
לו הכותבת הייתה טורחת לשאול את משטרת ישראל, היא הייתה מגלה שאזרחים מאבדים כלי נשק פרטיים, בעיקר אקדחים, בכמויות קטנות מאד, פחות מ-200 בשנה, זה לא מסביר את מאות אלפי כלי הנשק הבלתי חוקיים בארץ.
יתרה מזאת, העבריינים משתמשים בעיקר בכלי נשק צבאיים, קרי רובי סער ותתי מקלע, כאשר אחד הנפוצים שבהם הוא תמ"ק "קרלו", שמיוצר בעיקר בשטחי איו"ש.
עוד מקור לכלי הנשק הוא בהברחות מגבולות לבנון, ירדן ומצריים.
אבל המטרה שלה, כמו מטרות של כותבות דומות לפניה, היא לנסות ולפגוע בציבור האזרחים שומרי החוק, שרוכשים כלי נשק מכספם הפרטי לצורך הגנה על חייהם.
בכך שהיא מונעת מאג'נדה, שמכתיבה את רוח הכתבה, היא מפספסת את העיקר, שניתן לצמצם את הרציחות, אבל לא באמצעות כתבות חד-צדדיות כמו שלה.