JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו יכנס "דיון בדרכי התגובה לפיגוע בחוות גלעד" | זמן ישראל

נתניהו יכנס "דיון בדרכי התגובה לפיגוע בחוות גלעד"

ראש הממשלה בנימין נתניהו יכנס בקרוב את שר הביטחון והרמטכ"ל לדיון בדרכי התגובה לפיגוע הרצחני שאירע הבוקר בחוות גלעד, כך נמסר מלשכת ראש הממשלה.

לפי ההודעה, נתניהו הצהיר כי ישראל תפעל בעוצמה נגד המחבלים ושולחיהם. עוד הוסיף ראש הממשלה: "לא נאפשר לטרור ביהודה ושומרון להרים את ראשו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שישי, 24 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.