JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווחים: מתנחלים הקימו ארבעה מאחזים חדשים בצפון הגדה, סמוך לכפר פלסטיני שבו התרחש עימות קטלני | זמן ישראל

דיווחים: מתנחלים הקימו ארבעה מאחזים חדשים בצפון הגדה, סמוך לכפר פלסטיני שבו התרחש עימות קטלני

מתנחלים ישראלים מקימים מאחז חדש בכפר הפלסטיני עזמוט שבגדה המערבית. 17 ביולי 2026 (צילום: Jaafar ASHTIYEH / AFP)
Jaafar ASHTIYEH / AFP
מתנחלים ישראלים מקימים מאחז חדש בכפר הפלסטיני עזמוט שבגדה המערבית. 17 ביולי 2026

מתנחלים הקימו הלילה ארבעה מאחזים בלתי חוקיים חדשים בצפון הגדה, לפי גלי צה"ל וכלי תקשורת פלסטיניים.

לפי הדיווחים, אחד המאחזים הוקם ממש בסמוך לכפר תל, שבו התנהל ביום שישי קרב יריות קטלני בין מתנחלים לפלסטינים, ובמהלכו נהרגו שני ישראלים וארבעה פלסטינים.

שלושה מאחזים נוספים הוקמו סמוך לעיירות הפלסטיניות עוורתא, קוסרה וג'בל עובייד, לפי דיווחים פלסטיניים.

כל ארבעת המאחזים מורכבים ממבנים קטנים ומאוהלים, ובחלקם יש גם עדרי צאן, הוסיפו הדיווחים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 25 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.