JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הזמן של אברהם ספרין | זמן ישראל
אברהם ספרין
הזמן של
אברהם ספרין
הזמן של
אברהם ספרין
מספיק לדון ברוצח - 16 יהודים באלטלנה - משוגע החי על כדורים פסיאטרים בתוספת 10 מכות חשמל מידי פעם בפעם. שיכור השותה כמויות גדולות של ויסקי. לא נמאס לכם לעסוק באפס המוחלט הזה.
תפסיקו לפנטז לעולם לא יהיה שלום עם הערבים. חוזה ה''שלום'' עם מצרים שווה מיליון חיילים מצריים 5000 טנקים אבאהמס מארצות הברית עשרות מטוסי אף איגל אמריקנים. לא קבלו זה כדי להלחם עם לוב. הר... המשך קריאה

תפסיקו לפנטז לעולם לא יהיה שלום עם הערבים. חוזה ה"שלום" עם מצרים שווה מיליון חיילים מצריים 5000 טנקים אבאהמס מארצות הברית עשרות מטוסי אף איגל אמריקנים. לא קבלו זה כדי להלחם עם לוב. הרמאי הטיפש הגדול ביותר הוא המרמה עצמו.

ירושלים כולה שייכת לעם היהודית הארמנים בשחר הופעתם הצרו רצחו הרבה יהודים. שילכו לכל הרוחות. במלחמת השחרור אחרי שהאצ''ל השתלט על הכנסיה הארמנית שהיתה נכס אסטרטגי במיוחד עזבו את המקום לפי... המשך קריאה

ירושלים כולה שייכת לעם היהודית הארמנים בשחר הופעתם הצרו רצחו הרבה יהודים. שילכו לכל הרוחות. במלחמת השחרור אחרי שהאצ"ל השתלט על הכנסיה הארמנית שהיתה נכס אסטרטגי במיוחד עזבו את המקום לפי בקשת הארמנים חוגגים הבטיחו שלא ישמש כעמדה נגד הרובע היהודי העתיקה. לא עבר כמה דקות שהעבירו את האתר לכנופיות הערביות. שהמטירו אש תופת על הרובע היהודי. די עם שקר וצביעות.

להעמיד את בר לב למשפט!!!. על גרימת מות ברשלנות. ועל גילוי סוד מדינה. ואם יטען שאינו כשיר להעמיד בדין' שישלח לבית אבות. הסנילי השמאלני הארור הזה. ימ''ש שר''י.
הגיע. השעה להרים ראש ולא לכרוע ברך ולהתכופף לפני כל ערבי או גוי יהיה. מי שיהיה אנחנו כבר לא בגלות
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.