JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הבית הלבן: פגישת טראמפ־נתניהו תתקיים בשלב זה הרחק מהמצלמות | זמן ישראל

הבית הלבן: פגישת טראמפ־נתניהו תתקיים בשלב זה הרחק מהמצלמות

ראש הממשלה בנימין נתניהו בפגישתו עם נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ במאר־א־לאגו שבמיאמי, 29 בדצמבר 2025 (צילום: AP Photo/Alex Brandon)
AP Photo/Alex Brandon
ראש הממשלה בנימין נתניהו בפגישתו עם נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ במאר־א־לאגו שבמיאמי, 29 בדצמבר 2025

ראש הממשלה בנימין נתניהו ייפגש ביום שלישי בשעה 11:00 לפי השעון המקומי (18:00 שעון ישראל), עם נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, כך הודיע הבית הלבן.

מלוח הזמנים היומי של הבית הלבן עולה כי הפגישה תתקיים ללא נוכחות כתבים.

עם זאת, טראמפ נוהג לעיתים קרובות לפתוח פגישות כאלה לתקשורת ברגע האחרון.

לפני פגישתו עם נתניהו ייפגש טראמפ בשעה 09:30 עם נשיא אוקראינה וולודימיר זלנסקי.

גם פגישה זו אמורה להתקיים ללא נוכחות כתבים.

האירוע הבא בלוח הזמנים של טראמפ לאחר הפגישה עם נתניהו הוא יציאתו לקתדרלה הלאומית, שם ייערך בשעה 14:00 טקס האשכבה של הסנאטור הרפובליקאי המנוח לינדזי גרהאם.

גם נתניהו צפוי להשתתף בטקס.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 28 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.