שר החוץ האיראני, עבאס עראקצ'י, הזהיר הלילה את ישראל וארצות הברית מפני חידוש המתקפות נגד איראן, בעקבות הודעת התמיכה של הנשיא דונלד טראמפ בראש הממשלה בנימין נתניהו לקראת הבחירות לכנסת.
"בפעם הקודמת שרציתם 'לסיים את העבודה', איראן יצאה מחוזקת עוד יותר", כתב עראקצ'י ברשת X. "רוצים לנסות שוב את מזלכם? אתם מוזמנים. אבל היזהרו, גם לנו יש חשבונות לא סגורים".
Last time you wanted to "finish the job", Iran emerged even stronger. Want to try your luck again? Be our guest. But be careful; we have unfinished jobs too.
Netanyahu is driving America into another war to stay out of jail, whatever the consequences for Israel—let alone POTUS.
— Seyed Abbas Araghchi (@araghchi) October 18, 2026
עראקצ'י האשים את נתניהו בניסיון לגרור את ארצות הברית למלחמה נוספת נגד איראן כדי להימנע ממאסר. "נתניהו גורר את אמריקה למלחמה נוספת כדי להישאר מחוץ לכלא, יהיו אשר יהיו ההשלכות על ישראל, שלא לדבר על נשיא ארצות הברית", כתב.
דבריו באו בתגובה להודעת טראמפ, שהביע תמיכה בנתניהו לקראת הבחירות ב-27 באוקטובר והזהיר כי ארצות הברית תצטרך להשלים בעצמה את המערכה נגד איראן אם נתניהו לא ימשיך בתפקידו.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו