דרעי חוזר לימי אוסלו
הודעת ש"ס כי תתמוך בעסקת החטופים הפתיעה רבים ● זה לא מובן מאליו שסיעה חרדית-ימנית כמו ש"ס, שנאבקת תמיד על קולות החרד"לים ומצביעי עוצמה יהודית, תצא עם הודעה תומכת ופשרנית כזו ● אבל מי שעוקב אחרי ההתנהלות של דרעי מאז תחילת המלחמה, מזהה את המתינות המדינית-ביטחונית שכה אפיינה אותו בימי ממשלת רבין, תחת הנהגתו הרוחנית של הרב עובדיה יוסף ● פרשנות
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
דרעי דו פרצופי..כאילו ימין ובוחר בעיסה ומה תגיד ל 800 מישפחות שהילד שלהם נפל בעזה בגלל החטופים…ככה עשה באוסלו..הוא פשוט לזר תמיד דאג לכיסא ולביזנס מהצד..10 שנים במשרדו הפנים וארנונה חונקת והמישרד בכל המדינה ניראה כמו מדינות פרימיטיביות איפה הכסף כלום לא עשה בבחירות הבאות בעה הוא כבר לא ישב בכנסת
אני רואה שכול התגובות כאן הם של חמאסניקים יהודים, שונאי שמאל ושמאלנים, אבל חיים על חשבונם וחרבם של אותם שמאלנים פשרנים הרוצים בדבר הכי יהודי שזה פדיון שבויים (למרות שהם שמאלנים וכופרים).
דרעי תמיד היה מחובר לשמאל וידידיו בכנסת הם אנטי דתיים,
ולמרות שמקבל מהם חבטות הוא נוהג עד היום להתרועע איתם בסוג של חנפנות. הח"כ בשס לא אוהבים את הגישה שלו אך כבולים במשמעת סיעתית, הוא תמך בהשארות גנץ ואייזנקוט שונאי הימין ובעד גיוס חרדים.
צריך להבין אין בשס ולו אחד שמצביע עבור דרעי, הגישה השמאלנית שלו לא מקובלת על מצביעיו.
דרעי עושה את המובן מאליו, כמו המשיחיים והפרחחים הוא נהנה מהישיבה בממשלה עם יתרונות של אופוזיציה. כל המפלגות, כולל בליכוד, יושבים בממשלה ותוקפים אותה. לקחת אחריות על מעשים שהם שותפים להם נראה להם מוגזם.
דרעי אינו שם את נושא החטופים כנושא עקרוני שמחייב את הממשלה. חברותו בקואליציה אינה בתנאי לשחרור החטופים. לכן אין שום משמעות לאמירות שלו. הוא נותן יד חופשית לנתניהו להמשיך את ניהול המלחמה על פי צרכיו הפוליטייים.
"והתעמת, כמו היום, עם המתנחלים והדתיים הלאומיים, שהתייחסו אז להסכמי אוסלו כמו לגזר דין מוות."
וביום שאחרי 7 באוקטובר, היחס הזה התברר כנכון. מצער שדרעי וגפני חוזרים לסורם, בניגוד להלכה אגב.
אני בוחר במפלגות החרדיות ,אם באמת הם יתנו יד לעסקה המבישה הזאת הם ישכחו מקולי בבחירת הבאות.
דרעי מתייפיף, עובר על ההלכה , שיבדוק בהלכה וייתיעץ עם הרבנים הגדולים לפני שהוא מצהיר הצהרות אין לא שום יראת שמים ודעת תורה וידעת הלכה , על פי ההלכה אסור בשום פנים ואופן לשחרר חטופים במצב ובתנאים הללו , אני לא מבין איך בוחרים בו . עכשיו אני מבין למה נתניהו שומר עליו קרוב אליו .
דרעי עושה חשבון פשוט: נהיה עם השמאל. יוותרו לנו בנושא הגיוס. נמשיך לקבל מליארדים ללא דין וחשבון. נמשיך לשלוט ברבנות, במועצות הדתיות, בוועדות התכנון, ברשויות המקומיות. על הדרך, גם הערבים יקבלו ויביאו לשס עוד 2 מנדטים.