JavaScript is required for our website accessibility to work properly. שאשא ביטון חוברת לגדעון סער | זמן ישראל

שאשא ביטון חוברת לגדעון סער

חברת הכנסת יפעת שאשא ביטון מהליכוד, יו"ר ועדת הקורונה של הכנסת, הודיעה כי היא מצטרפת לרשימתו של גדעון סער – שעזב לאחרונה את הליכוד כדי להקים רשימה משלו ולהתמודד על ראשות הממשלה והבטיח כי "לא ישב תחת נתניהו".

שאשא ביטון תשמש כמספר 2 של סער במפלגה החדשה. המפלגה תקום במסגרת של ריץ'-רץ', כשהניהול משותף וההנהגה משותפת – וכך השניים ירכיבו רשימה. עוד לפני כן הודיעו השר יועז הנדל וח"כ צבי האוזר מ"דרך ארץ" על הצטרפותם למפלגה. בעקבות זאת, פיטר יו"ר כחול לבן בני גנץ את הנדל מתפקידו כשר התקשורת.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.