יועז הנדל נפרד ממשרד התקשורת ובין השאר אמר בנאומו לעובדי המשרד:
לפני שבעה חודשים בדיוק עמדתי כאן ודיברתי בנאום הכניסה לתפקיד על חשיבות הגישה הממלכתית והשקיפות. משרד שליקק את פצעיו מפרשת 4000 ו-2000, ראש ממשלה ופוליטיקאים אחרים שמערבבים בין צרכים לאומיים לבין צרכים אישיים לסיקור חיובי. והפיכת עובדי ציבור נאמנים לאויב המדינה. מדינה בתוך מדינה וזה לא משנה אם מדובר בקציני צה"ל, אנשי שב"כ, שופטים, פרקליטים או אנשי המשרד המופלא הזה.
דיברתי על חשיבות התקשורת החופשית, המגוונת והמאוזנת, תפקידה הוא לבקר פוליטיקאים, גם כשלא נעים, ותאמינו לי – זה לא נעים, וכן גם לא מדויק תמיד.
אז הנה בנאום הפרידה מכם אני לא צריך לדבר על כך יותר. בתקופה שלי בו, חזר המשרד להתעסק בעיקר ולא בכותרות העיתונים והאינטרסים שמאחורי הדיווח על פוליטיקאים. והעיקר זה לחבר את ישראל. לצמצם פערים ולאפשר לכל אזרח ישראלי קליטה וכיוסי ראויים, אינטרנט מהיר ותחרות הוגנת.
ההחלטה הראשונה שקבלתי היא לקבל החלטות. לא לפחד ולא לחשב משמעויות פוליטיות. אני מקווה שלא עשיתי טעויות רבות מידי אבל בכל מקרה הכל על כתפי ואני אחראי לטוב ולרע. המשימות במשרד הזה לא מסתיימות וכולן נוגעות לאיכות החיים ואפילו לפעמים להצלת חיים של תושבי ישראל".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו