JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יולי אדלשטיין: "אולי סנטה קלאוס יביא מיליון חיסונים ממודרנה אבל אני לא יודע על זה" | זמן ישראל

יולי אדלשטיין: "אולי סנטה קלאוס יביא מיליון חיסונים ממודרנה אבל אני לא יודע על זה"

שר הבריאות יולי אדלשטיין אמר בראיון לכאן ב' שכל מי שקיבל זריקה ראשונה יקבל גם את השניה והבהיר שהוא לא יודע על מיליון חיסונים שיגיעו לישראל ממודרנה בשבוע הבא.

"לא יהיה מצב שמי שקיבל זריקה ראשונה לא יקבל זריקה שניה, גם אם זה אומר שלא יהיו תורים חדשים אנחנו הולכים לפי ההנחיות של פייזר. זה נכון שאומרים שגם אחרי הזריקה הראשונה הגוף מקבל הגנה אבל אנחנו רוצים להיות בטוחים שכך וכך אזרחים בישראל כבר לא במשחק של ההדבקה".

"אנחנו אף פעם לא מרימים ידיים אבל אני לא מכיר שום סגר בישראל. נכנסו לתוקף הגבלות, באנו לקבינט ולמליאת הממשלה עם הצעה לסגר, יצא ממנו סוג של ריסון מהודק ואחרי טיפול בוועדות הכנסת נשארו מספר הגבלות. לא יודע אילו תוצאות אפשר להגיע עם ההגבלות הללו, תלוי בהתנהגות האוכלוסיה … מצופה מכל אחד מאיתנו להתנהג בצורה אחראית למה שאדביק מישהו כשהקרב נראה קרוב לסיום".

"אנחנו לא חיים על הירח … כשדיברו איתנו על הגילאים הרכים ביותר אמרנו שאנחנו מבינים את הסכנה אבל מוכנים לקחת את הסיכון, אבל כשזה עוד ועוד חורים במסננת … אפשר להוריד תחלואה אבל זה לוקח הרבה זמן".

שאלה: יגיעו מיליון חיסונים של מודרנה בשבוע הבא?

"לא שמעתי על זה ואף אחד במשרד הבריאות לא שמע על זה. רק אנחנו אמורים לדעת ואנחנו לא יודעים מזה … אולי יבוא סנטה קלאוס ויביא מיליון חיסונים אבל בינתיים אף אחד לא שמע על זה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.