עוה"ד גונן בן יצחק, ממובילי המחאה נגד ראש הממשלה בירושלים, מבטיח לפנות לשב"כ ולהתלונן על מפגינים שיסכנו את ראש הממשלה נתניהו. כך אמר הערב בן יצחק בראיון לתוכנית "פגוש את העיתונות" בערוץ 12.
לדברי בן יצחק, שהשתתף בפאנל שבו דנו בפריצה לבניין הקפיטול בניו יורק ובמפגינים סמוך לבית ראש הממשלה, שעקפו מחסום משטרתי בלתי מאויש והוצגו בתקשורת כמי ש"פרצו מחסום": "המפגינים לא פרצו שום מחסום, זה ספין וקשקוש, לא קרה שם שום דבר".
כשנשאל בתגובה לדבריו אם הוא לא חושש מאירוע שבו "מפגין ייקח את השנאה לנתניהו צעד קדימה לכיוונים מעשיים", אמר: "כמי ששירת 10 שנים בשב"כ, וכיום משתתף בהפגנות נגד ראש הממשלה וגם מייצג את המפגינים בבתי המשפט, אני מודיע: אם אדע שמישהו מתכנן או עלול לעשות איזשהו מעשה שיסכן במשהו את ראש הממשלה או קרובי משפחתו, חלילה – אני לא אהסס, אפנה לשב"כ ואדווח עליו".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו