JavaScript is required for our website accessibility to work properly. גלעד ארדן: "ביידן לא ירצה לעסוק בנושא הבנייה בהתנחלויות | זמן ישראל

גלעד ארדן: "ביידן לא ירצה לעסוק בנושא הבנייה בהתנחלויות

גלעד ארדן (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)
Yonatan Sindel/Flash90
גלעד ארדן

בוקר טוב! אתמול הושבע נשיא חדש, ג'ו ביידן, לנשיא ארה"ב, ובממשלת ישראל – הממשלה המקורבת ביותר בעולם לממשל הקודם של דונלד טראמפ – מנסים לבצע מקצה שיפורים ליחסים עם הממשל החדש.

שגריר ישראל בארה"ב ובאו"ם, גלעד ארדן, הביע הבוקר אופטימיות באשר ליחסי ישראל וארה"ב בעידן ביידן. בראיון לגלי צה"ל אמר ארדן: "אני בטוח שישראל תהיה בסדר העדיפויות של ארה"ב. אני מאוד אופטימי, אנחנו רואים סימנים חיוביים של רצון לשיתוף פעולה. בטוח שהממשל האמריקני רואה עין בעין איתנו את הצורך למנוע מאיראן נשק גרעיני".

בהתייחסו לשאלה, האם ביידן ימנע בנייה בהתנחלויות ביהודה ושומרון, אמר ארדן: "הממשל החדש לא הביע דעה בנושא, ואני לא בטוח שבזה הוא ירצה לעסוק".

 

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.