JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יו"ר ההסתדרות: "אני בנתק מישראל כ"ץ כבר תקופה ארוכה, האוצר בשפל המדרגה" | זמן ישראל

יו"ר ההסתדרות: "אני בנתק מישראל כ"ץ כבר תקופה ארוכה, האוצר בשפל המדרגה"

יו"ר ההסתדרות ארנון בר-דוד אמר הערב כי הוא לא התרגש מהאיומים של בנימין נתניהו להחליש את הוועדים הגדולים והוסיף שהוא לא מדבר עם ישראל כ"ץ כבר תקופה ארוכה. בראיון לאופירה וברקו הוא אמר כך:

"אני שמח שאנחנו מונופול אבל אני לא מתרגש מהאמירות של ראש הממשלה. בטח לא בזמן בחירות. אני מוביל הסתדרות חזקה, ממלכתית ואחראית … למי אאמין? לראש ממשלה שאני מדבר איתו בשנתיים האחרונות בשיח חיובי על איך מקדמים את המשק? הוא דיבר איתי גם לאחר האמירות שלו (נגד ההסתדרות), אני נפגעתי בשם 800 אלף עובדים שלי שנשאו בנטל הקורונה".

"ראש הממשלה ביזבז את הזמן שלו, גם פתח חזית מול העובדים וההסתדרות וגם הם (אביר קרא והשולמנים) הלכו למקום אחר. אני יודע לעבוד עם ראש הממשלה בשיתוף פעולה, אבל אם הוא היה מקבל את העצות שלי, הייתי הראשון בעשירי במרץ שאמר יום כיפור כלכלי. ביקשתי ונפגשתי איתו, להתחיל להזרים כסף למשק ולא לתת קרנות של הלוואות. אחרי שסוגרים עסקים ואנשים התייאשו היו צריכים לעשות לפני שנה היינו במקום יותר רציני".

"משרד האוצר נמצא בשפל המדרגה בהתנהלות ובחוזק שלו בגלל אגו ופוליטיקה. בא שר אוצר עם אגו נפוח וחושב שהוא מנהל את משרד התחבורה. אתה צריך לשמוע את האנשים ואיך הדברים עובדים ולא לזלזל באנשים שלך. אני לא מדבר עם כ"ץ כבר תקופה ארוכה כי אין כימיה. האיש חושב שהוא יודע הכל, שהוא יודע לעשות הכל לבד בכיפופי ידיים ובהתנהגות כוחנית מטורפת וזה פוגע בכולנו אני מאשר את מה שפורסם אתמול.

"אני בנתק מהשר ולא בנתק מהמשרד ומהפקידים. אי אפשר שהמשק יתנהל בלי יחסים הדוקים וקרובים בין ההסתדרות למשרד האוצר".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.