עיריית אום אל פאחם שובתת היום במחאה על האלימות בחברה הערבית, כאשר המקרה האחרון היה ביום שישי, כאשר צעיר בן 21 נרצח בשעה שהתקיימה מחאה נגד אלימות.
ראש העיר סמיר מחאמיד אומר לכאן ב' כי "אם הילדים והנשים שלנו לא מרגישים ביטחון זה האישיו. יש למדינת ישראל ולמשטרת ישראל ארגז כלים ולא משתמשים בו נקודה. אז תשמשו בארגז הכלים הזה. אם נרצח יהודי תוך כמה שעות יש פיענוח. תבדוק בספרות ותראה שאחוז הפיענוחים בחברה הערבית שואף לאפס".
"ארבעה אנשים נרצחים מאותה משפחה בתוך שנה וחצי ואתמול דיברתי עם מפקד התחנה והוא אומר לי אין לי מלים. אני לא יודע (אם השב"כ יכול להועיל), הם יכולים להשתמש בארגז הכלים הזה גם בחסות המשטרה … אנחנו ראשי הרשויות אני לא בא לקבל כבוד הייתי מנהל בית ספר וקיבלתי יותר כבוד. במצב של היום אני לא יכול לשרת את האוכלוסייה".
"התלמידות אומרות אנחנו מרגישות ביטחון בעפולה וחדרה ולא מרגישה ביטחון באום אל פאחם".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו