JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יובל שטיייניץ על ועדת החריגים לכניסה לארץ: "קבעתי שישה קריטריונים" | זמן ישראל

יובל שטיייניץ על ועדת החריגים לכניסה לארץ: "קבעתי שישה קריטריונים"

השר יובל שטייניץ (ליכוד) יעמוד בראש ועדת החריגים שתאשר כניסה של ישראלים לארץ בקו הטיסה בין ישראל לפרנקפורט. בראיון לכאן ב' הבוקר הוא הסביר את האופן שבו ישקול את הבקשות וסרב להתייחס לשאלות על שיריון לאורלי לוי-אבקסיס בליכוד:

"קבעתי שישה קריטריונים, ביניהם מי שזקוק לטיפול רפואי דחוף, מי שקרוב משפחתו מדרגה ראשונה נפצע בתאונה ומאושפז בארץ, עובד חיוני לתפקוד של מערכות חיוניות במדינה, כמו למשל מי שצריך לתקן מערכות מכ"ם בצה"ל וזה לא סובל דיחוי, או אדם שמטפל במערכות חשמל וגז".

"לסגור שדה תעופה זה דבר קשה וגזרה לא הוגנת על מי שנתקעים בחוץ. אני מקווה שזה לא יותר מימים או שבועות ספורים. אבל לפתוח את ישראל מוטציות שיכולות להרוג מאות או אלפי אנשים זה מחיר כבד יותר".

"המוטציה הבריטית מדביקה ב-300% או 400% יותר. לפני חודשיים הצעתו לסגור את נתב"ג למדינות שמהם מגיעה המוטציה הבריטית. זה קריטי וגם מדיניות באירופה סגרו את שדות התעופה שלהם כדי להתגונן מפני מוטציות.
אני משאיר את זה לידיו של נתניהו. אני מברך את עמר בר-לב ומרב מיכאלי העבודה מפלגה חשובה. אין מי שישמור על ישראל וימנע התגרענות איראן יותר מנתניהו, בזכותו אין לה נשק גרעיני עד היום".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.