גילה גמליאל: "בישיבה האחרונה בני גנץ קיבל החלטות על דעת עצמו זו היתה הזייה"
השרה להגנת הסביבה גילה גמליאל תקפה בגלי צה"ל את אנשי כחול-לבן שלדעתה פוגעים ביכולת של הממשלה לקבל החלטות. בצל הכינוס של קבינט הקורונה הערב, השרה אמרה כך:
"נראה לך שראש הממשלה והשרים לא רוצים לפתוח את החינוך והמשק? אנחנו מתכוונים לפתוח בזהירות את מערכת החינוך באזורים צהובים וירוקים והיתר נפתח בהדרגה.
"הפריטטיות פוגעת ביכולת של הממשלה לקבל החלטות. לא נותרו להם ח"כים שמאמינים בדרך של הממשלה והם צועקים פריטטיות זו הזיה. בישיבה האחרונה אתה רואה את בני גנץ מחליט על דעת עצמו, זו היתה הזייה, אילץ את השרים שלו לקבל החלטה והם ביקשו אחר כך לצאת להפסקה כי פתאום הבינו את המשמעויות".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו