שר התרבות חילי טרופר התראיין לכאן ב' וחזר על הבשורה של פתיחת התרבות למחוסנים ב-23 בפברואר, (יום שלישי הבא). אולמות המופעים ייפתחו לתפוסה של עד 75% או 300 איש לכל היותר במופעים. "אסור אוכל ושתייה ואסור מופעי עמידה, גם זה יגיע בתוך כמה שבועות … כרטיסים קונים מראש כדי שלא תהיה התקהלות".
לדבריו, לבתי הקולנוע לא משתלם לפתוח כרגע בלי למכור פופקורן והתיאטראות יצטרכו עוד קצת זמן להיערכות. גם הספורט התחרותי יחדש פעילות ו"ולגבי קהל אנחנו עדיין בהתדיינות עם משרד הבריאות וחושבים שנכון שהמספרים יהיו יותר גדולים מ-500 איש".
"אם ממשלה רוצה היא יכולה לעשות דברים, הפקטור של החיסונים משמעותי וכשאתה רואה את הנתונים אתה חייב לחיות עם המגפה … זה מורכב ומתעתע וגם בעולם מחפשים פתרונות, לא סתם התעקשתי על התרבות כי זה ב-DNA שלנו".
בהקשר להודעת גנץ לנתניהו, על כך שכחול-לבן תתנגד לתכנית המענקים לכולם, טרופר אמר כך:
"יש פה משהו מאוד עצוב אם באמת בכנות היה אכפת לו מאזרחי ישראל הוא היה מעביר תקציב מדינה. כשהיה צריך להעביר כסף דאגנו שזה יהיה דיפרנציאלי ויש פה משהו מתסכל כי הוא יודע שזה אסור ולא יעבור משפטית … אנחנו לא חשודים כמי שלא רוצים לדאוג למי שבאמת צריך.
"לפני שבועיים-שלושה הוא ארגן מסיבת עיתונאים והכריז על התכנית. זה קרה? אף אזרח ישראלי לא ראה שקל מהתכנית הזו.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו