JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו במכון כושר: התו הירוק פותח בהדרגה את המדינה | זמן ישראל

נתניהו במכון כושר: התו הירוק פותח בהדרגה את המדינה

ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הבריאות יולי אדלשטיין ביקרו הערב במכון הכושר 'שר פיטנס' בפתח-תקווה לקראת פתיחת הענף מחר באמצעות התו הירוק.

ביקור ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הבריאות יולי אדלשטיין במכון כושר בפתח תקוה (צילום: עמוס בן גרשום לע"מ)
ביקור ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הבריאות יולי אדלשטיין במכון כושר בפתח תקוה (צילום: עמוס בן גרשום לע"מ)

ראש הממשלה בנימין נתניהו:

"זה התו הירוק, ניתן לראות אותו. כל אחד מכם יוכל להיכנס מחר לאפליקציה, אני מניח שיהיו בעיות בהתחלה. התו הירוק פותח בהדרגה את המדינה. אנא, השתמשו בזה, זה מיועד למענכם.

אני מבקש מכל מי שלא התחסן – לכו להתחסן, יהיה לכם תו ירוק ותוכלו גם אתם ליהנות ממנו, זאת אחריות שלכם. אנחנו מחסנים כרגע בקצב של בערך 30 אלף חיסונים ביום מעל גיל 50, שם עיקר התחלואה והתמותה. בשבועיים הקרובים אנחנו מתכוונים לחסן למעלה מ-95% בגילאים האלה. אני מבקש מכם – לכו להתחסן, קבלו את התו הירוק ותתחילו לחזור לחיים.

אני מבקש להבהיר למה פותחים קודם את חדרי הכושר לפני החינוך – אנחנו פותחים את החינוך אבל חשוב להבין – יש מגפה, יש מוטציה בריטית שמכה בצעירים, אנחנו עדיין לא יודעים את האפקט שלה. אף על פי שהרבה מאוד מהילדים יילכו ללימודים, אנחנו עושים את זה בהדרגה. בשבועיים האלה אנחנו פותחים ראשית את מה שניתן ללכת אליו עם תו ירוק. במסחר אין לנו אפשרות לצערי לעשות תו ירוק מכיון שיש שם שירותים חיוניים, כמו מרפאות, בתי מרקחת, מזון ולכן שם אין לנו אפשרות לעשות תו ירוק.

אנחנו עושים זאת בצורה מדורגת, כל מי שיש לו את התו הירוק, יכול ליהנות מחדרי הכושר, בתי הקולנוע בקרוב, מסעדות, טיסות אבל עושים הכל בזהירות. בזמן הזה אני מבקש מכולם ללכת ולהתחסן. בסוף התו הירוק האמיתי זה המסכה, החיסון והכרטיס".

ביקור ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הבריאות יולי אדלשטיין במכון כושר בפתח תקוה (צילום: עמוס בן גרשום לע"מ)
ביקור ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הבריאות יולי אדלשטיין במכון כושר בפתח תקוה (צילום: עמוס בן גרשום לע"מ)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.