סגן השר פטין מולא מהליכוד דן עם בכירים ברשות הפלסטינית על כך שיעודדו את הציבור הערבי בישראל לתמוך בליכוד או להימנע מלתמוך ברשימה המשותפת – כך דיווח הבוקר אליאור לוי ב"ידיעות אחרונות" וב-ynet בהסתמך על גורמים פלסטינים ברמאללה.
בשיחות עם מולא השתתפו גורמים בוועדה של אש"ף, האחראית על הקשר עם החברה הישראלית. בראש הוועדה עומד מוחמד אל-מדני, המקורב לנשיא הרשות הפלסטינית מחמוד עבאס (אבו מאזן).
לפי הדיווח, ברמאללה מעדיפים בראשות הממשלה את בנימין נתניהו, הנחשב למתון יותר מיושב ראש תקווה חדשה גדעון סער ומיושב ראש ימינה נפתלי בנט.
מולא אישר שהתקיימו שיחות, אך לדבריו אלו "כל מיני דיבורים על אש נמוכה. אנחנו מנסים לעשות טוב לעם ישראל ולמזרח התיכון. אני לא יכול לפרט מעבר לזה. הרשימה המשותפת לא מייצגת את העם הפלסטיני, והמבין יבין".
מהליכוד נמסר בתגובה כי מדובר ב"קשקוש מוחלט. כולם יודעים שהרשות הפלסטינית מעדיפה את לפיד כראש ממשלה במקום נתניהו שהביא את השנה הביטחונית הבטוחה ביותר מקום המדינה".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו