"כשהממשלה תקום גם גדעון יבוא", אומר אריה דרעי לכאן ב'. שר הפנים לא פוסל את יאיר לפיד לקואליציה וטוען שנפתלי בנט (ימינה) בטוח יילך עם נתניהו.
"בנט ודאי, ובשלב שני גם גדעון יבוא. אנחנו בבחירות דמוקרטיות והציבור אומר את שלו נתניהו גם בסקרים הכי פחות טובים ב-29 ואני מעריך שהוא יגמור במעל 30 ולגדעון ונפתלי יש סיכון לא קטן לגרד עשרה או חד ספרתי. אני לא פוסל אפשרות, לא מתרברב, ש"ס תהיה גדולה מהם.
"הגיוני שהם ירכיבו ממשלה? הם משתייכים לימין, מייצגים ימין, זה מה שהם טוענים כשרוב הציבור הימני רוצה את נתניהו, אם זה ש"ס, יהדות התורה, סמוטריץ' ואתה תגיד לי, עם כל הכבוד זה לא הגיוני.
"נביא 61 ויותר בלי סער וליברמן ובשלב שני הממשלה תתרחב ליותר מכך. לא רואה אפשרות שלא, נקודה. אין צד כזה (של בחירות חמישיות) אני רואה סקרים ואיך זה מתחלק ומי לא עובר אחוז חסימה ודברים שאתם לא ערים להם ורואה בוודאות שיש לנו 62 מנדטים.
על האמירה של ח"כ יצחק פינדרוס, ("חיילת שהתגיירה בצה"ל היא שיקסע"): "אם יש ביקורת על הגיורים של הצבא זה הרבנות הראשית לא ח"כ ולא אני ובטח לא באמירות כאלה – שמעתי שהוא התנצל, אמירה מיותרת, טוב שלא באה לעולם.
על הפרסום ב"אולפן שישי" האחרון, לפיו עוזרו של דרעי התערב בהחלטה לפטור נוסעים ממלוניות בכניסה לארץ:
"שקר וכזב. ערוץ התקשורת הזה בקמפיין נגד נתניהו והכל מותר. יש סכסוך של בקרי הגבול עם הנהלת המשרד ומזה עשו עניין. העוזר שלי בכל התקופות הולך לבן גוריון כשיש תורים. הוא מעולם לא עבר על החוק ולא נתן הנחיות, זו עלילה.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו