סער שולל את דברי דרעי אתמול ואומר "לא עשיתי מאמץ לבנות קואליציה עם החרדים. דרעי מנסה לפגוע בנו". סער הוסיף: "הדור הבא לא יתנהל כלפיו כמו הדור הנוכחי. אני מכבד את כולם אבל הדרך הזו בה מנוהלים דברים באמצעות תכתיבים לא יקרה יותר".
השר @ariyederi אצל ירון וילנסקי ו-@bardugojacob: "סער לא באמת מאמין שהחרדים סוחטים את נתניהו, אחרת הוא לא היה עושה מאמצים להסכם-בלוק עם החרדים"
— גלצ (@GLZRadio) March 7, 2021
על מצבו בסקרים אמר: "לפני הקמת תקווה חדשה לא היה סיכוי לשינוי. רק תקווה חדשה חזקה תמנע בחירות חמישיות. אני יודע להרכיב ממשלה גם אף אחד לא פסל אותי ואני הכי מתאים. כשתקווה חדשה הייתה חזקה לא הייתה שאלה בכלל. זו ההחלטה שעומדת בפני אזרחי ישראל. תקווה חדשה יצרה הזדמנות לשינוי".
על בנט אמר "לצערי ימינה עדיין בעד נתניהו. הצבעה לבנט היא הצבעה לעוד ממשלה של נתניהו".
חבר מפלגתו של סער, דני דיין אמר בגל"צ:
"לא היו ניסיונות לחתימת הסכם עם המפלגות החרדיות, אבל זו אחת האפשרויות של סער להרכבת קואליציה אחרי הבחירות. יכול להיות שדרעי יהיה בה שותף, ויכול להיות שלא"
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו